Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Odotellaan

 Kiitos vielä kaikille kannustuksesta edelliseen postaukseen.

Vaan nyt on ollut vielä hankaluuksia tuon virtsatulehduksen kanssa. Reseptin piti tulla kanta.fi:n, kun joku päivystävä hoitaja sanoi laittavansa siitä pyynnön lääkärille, että ei tarvitse tulla päivystykseen. No, reseptiä ei kuitenkaan kuulunut Kantaan ja kun sitten vielä hermostuneena unohdin tunnusluvun, (eikä se ole vieläkään palutunut mieleeni) enkä päässyt sinne, niin se on vieläkin vaiheessa... onneksi olo on helpottanut, ei ole enää verta virtsassa eikä kirvelyä.

Ja nyt tuttu apteekkari/ystävä lupasi tarkistaa asian huomenna ja ilmoittaa mulle, sanoi kyllä, että jos se resepti ei ole tullut, niin kannattaa mennä lääkärille hakemaan se. Että se bakteeri voi muuten jäädä elimistöön muhimaan, niin asian ymmärsin.Huomennahan on meidän oma lääkärikin auki. Sieltä ei yleensä saa reseptiä ilman virtsanäytettä. 

Mutta onneksi on parempi olo ja pystyy rauhallisena sitä odottamaan. Kyllä sitä naisilla on kaikenlaista vaivaa ...

Isäntä lähti kahvilaan, minä olin jo juonut pari mukillista, niin en halunnut seuraksi. Korona uutisetkaan ei ole kovin mieltä ylentäviä...kun lisääntyy vaan. Onneksi on jo valostunut ja kevättä kohti kuitenkin mennään. Pysytään terveinä!


6 kommenttia:

  1. Meidän terkkarista on saanut helposti puhelimitse reseptin pissatulehdukseen. Luottavat siihen, että naiset tietävät, mistä on kyse. Toivottavasti saat avun kivuliaaseen vaivaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva, jos täälläkin saisi. Onneksi se päivystyksen kautta tullut lääke oli tosiaan tullut apteekiin, yksi murhe vähemmän :)

      Poista
  2. Minäkin unohdan hermostuneena minkä tahansa tärkeän luvun, nimen tms! Siinä on hetken aikaa ihan kauhea olo. Mutta tämä ehtii huomenna. Ei mitään peruuttamatonta ole tapahtunut. Taivaan Isä kanssasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten tosi ärsyttävää, kun pää menee ihan kuin tyhjäksi :( Mutta nyt sain lääkkeen apteekista, oli se tullut sieltä Kanta.fi:n kautta onneksi apteekkiin.

      Poista
  3. Niinpä, jos on joku kiire tai hätä niin salasanat unohtuu. Joskus kaupassakin kävi mullekin niin.
    On se kelju vaiva kyllä, mulla oli lapsena, mut onneksi ei sitten vanhempana. Saa nähä säästyykö vanhana siltä. Toivottavasti saat apua siihen, jos ois jotain muutakin apua kuin antibioottia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sain ainakin sen antibiootin onneksi.Apteekissa vaan sanottiin, että se voi aiheuttaa pahoinvointia, että ei kannata ottaa tyhjään vatsaan.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)