Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 1. helmikuuta 2021

Eteen päin, sano mummo lumessa

 


 Stressi alkaa helpottaa, kun sain sekä lääke asian, että pankkiasian hoidettua. Oli se lääke tullut sinne apteekkiin sieltä päivystyksestä. Ei tarvinnut mennä nyt omalle lääkärille. Ja tunnusluku asiakin on alustavasti hoidettu.

Ja kun stressi alkaa helpottaa, niin muistikin alkaa pelata paremmin, toivottavasti :) On tosi ärsyttävää, että kun tulee paniikki jostain, niin muisti rupeaa pätkimään. Ulkona on kaunista, puolipilvistä. Vähän niinkuin yläkuvassa, joka on aiemmin otettu.


Käytiin isännän kanssa kauppareissulla, niin kun ajettiin kotiin päin, minä mietin sitä uusien pankkitunnusten saantia ja miten pitää ruveta sitä puhelimessa selvittelemään, kun kotiin pääsee, ahdisti ajatus... silloin tuli autoradiosta just siihen hetkeen laulu: "kyllä Jumala huolen pitää  hulluistaan, vieköön minne vain tahtoo Hän viedä"... se lohdutti kun ajatteli, että on kuitenkin "Korkeemmas käres" kaikki tuo muisti juttu ja tulevaisuus. Vaikka välillä pelottaa, että jos muisti koko ajan huononee. Mutta eihän sitä voi kuin elää päivän kerrallaan.


Näillä eväillä mennään mitä on annettu :)





4 kommenttia:

  1. No hyvä,että asiat järjestyi.Niinkuin niillä on tapana,kun aina malttaisimme ...vain odottaa.
    Mutta tuo muisti juttu kyllä totta,kun panikoi,hermostuu,katuaa viimeinenkin muisti.
    Ihanan talvinen kuva.
    ..hah..kuulunkohan minä noihin ?"hulluihin"..joista Jumala huolen pitää:)???

    Hyvää alkanutta helmikuuta!Sinulle Sesse 🤗🌞🤍

    Pakkas aurinko paistaa, (aurinko ei kuukauteen näkynytkään)
    pakkasta-15,käväsi jo -20 puitteissa

    ..jos naulakoista pula? käypä osallistumassa Arvontaan!🦋🦋🦋🦋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa, osallistuin jo :)Meillä pakkasta vain ehkä -5 astetta, käytiin isännän ja koiran kanssa kävelyllä, oli tosi kiva keli, vähän aikaa paistoi aurinkokin :)

      Poista
  2. Kaunis kuva! Hyvä kun sait asiat hoidettua. Kaikki tuollaisten asioitten hoitaminen on niin rasittavaa, varsinkin jos vielä tulee jotain mutkia matkaan. Siunattua ja stressittömämpää tätä päivää sinulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)