Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Tuliko talvi tännekin?

 



(Ei mitään kuvaa tullut ulkoa, niin laitetaan  nuo joulupallot, tykkään noista violeteista palloista).

 Talven tulolta vähän näyttää. Isäntäkin sai jo kolata pihatien, ja koko ajan tulee vähän lunta. Sänkipelto tien toisella puolella on vielä ruskeankirjava kyllä.

Kun isäntä oli päivä nokosilla, niin sillä aikaa katselin erästä laatikkoani, tai sen laatikon sisällystä... kaikkea vanhaa, joista tulee muistoja mieleen. Lasten piirustuksia, vanhempieni kirjeitä toisilleen , lasten syntymätodistuksia, ja jopa runot, jotka oltiin nykyisen mieheni kanssa kirjoitettu toisillemme siinä alku huumassa :) Siitäkin on jo parikymmentä vuotta.

Kävimme lumisella kävelyllä, tässä illan hämärtyessä. Pikkuisen piiputti tuo toinen polvi, ei kuitenkaan onneksi pahemmin kipeytynyt. Osa lenkistä oli tietä, jossa ei talvi kunnossapitoa, mutta oli siinä kävellyt muita ennen meitä, eikä liian paljoa ollut lunta. Erään naapurin pihassa on paljon jouluvaloja puissa ja pensaissa, olivat niin kauniita kun valot tuikkivat lumen välissä. Meidän jouluvalot ovat talon seinustalla vaan.

Nyt tuntuu, että pitää mennä ottamaan vähän "haukkapalaa", ulkoillessa tulee nälkä.



8 kommenttia:

  1. Niin pitäisi alkaa käydä jotain tavaroita läpi ja liiat hävittää. Jokin siivousvimma alkaa tulla näin alkuvuodesta.
    Jouluvaloja olen minäkin ihaillut talojen pihoissa ja parvekkeilla, kun olen kävellyt kaupungilla. On niin kaunista ollut ja nyt vielä valoisaa kun on lunta tullut.
    Hyvää viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo mun laatikon tavarat on sellaisia muistoja, että niitä ei voi hävittää :) Muuten kyllä riittäisi vähempikin tavara määrä...

      Poista
  2. Ovat kyllä hienoja nuo violetit pallot. Kiva kun teillekin tuli lunta! Me kävimme pari päivää sitten jopa hiihtämässä, ja tänään on pakkasta ehkä 13 astetta ainakin nyt aamupäivällä. Aurinkokin näkyy vähän tuolta naapuritalon takaa, ihana valoilmiö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä joskus ostin nuo pallot jostain käytettynä, olivat niin erikoisen viehättävät violettina. Täällä on lämpötila siinä nollan kummallakin puolella.

      Poista
  3. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Kaikenlaiset historiaboksit ovat aarrelaatikoita, joita on kiva tutkia. Ne tuovat mieleen asioita, jotka muutoin saattaisi unohtua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Muistoja on kiva välillä virkistää ja muistella vanhoja aikoja :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)