Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 23. tammikuuta 2021

Ei mitään mainittavaa

Kolme pientä elefanttia marssii näin... tämän puisen elefantti-lauman saimme kerran tuttavalta. Se pitää majaa meidän olkkarin ja keittiön välisen oviaukon päällä.


Vesi valuu räystähistä ikkunan takana, +5 astetta näyttää mittari. Isännällä on tänään auttamis-hommaa eräässä luterilaisessa kirkossa, mistä nauhoitetaan kaksi Jumalanpalvelusta.Tulevat joskus myöhemmin TV:stä.

 

Mulla on edelleen selkä kipeänä,kun se "niksahti" uudelleen, alaselkä. Kerkes jo parempana olla välillä, mutta sitten lapioin vähän painavaa lunta ja piti autoa työntää... kahtenakin päivänä, kun oli niin paljon tullut lunta pihatielle. (Sen jälkeen isäntä onkin jättänyt auton lähelle tienhaaraa). Mutta kyllä se taas tästä. Voidetta ja selänlämmitin käytössä, tarvittaessa lisäksi särkylääkettä.


Äsken katselin omassa seurakunnassa nauhoitettua hartautta. Ja sen jälkeen lämmitin itselleni porkkanalaatikkoa + tomaattia ja lisäksi gluteenitonta leipää kera juuston ja kinkun. Kone pesi pyykit. Kuten huomaatte ei ole mitään mainittavaa tapahtunut.

- -- -

Tässä välissä kerkisin jo juoda kahvitkin,kera banaanin ja keksin. Käytiin eilen jo saunassakin, kun isännällä saattaa mennä iltaan tänään. Jospa tässä vielä keksisi jotain järkevää tekemistäkin :) Leppoisaa lauantaita teille.

4 kommenttia:

  1. Kirkoissa on lisätty jumalanpalveluksien lähettämistä sunnuntaisin kello 10.00. Yleisön pyynnöistä. Moni on tullut auttamaan sen mahdollistamista. Se tieto tuo lämpimän ailahduksen sydämeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä tulee, ja myös netistä hartauksia.

      Poista
  2. Toivottavasti selkäkipu hellittää pian. Tänään teimme lumitöitä ja niitä saikin tehdä! Lunta on satanut tosi paljon. Pihapolut oli tukossa. Muutoin on ollut peruslauantai -syöty, herkuteltiin, "valloitettu sohva" ja minä olen neulonut. Peruslauantai on ihan kiva ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on selkäkipu parempana, mutta vasemman nilkan nivelsiteet kipeänä, onneksi tiedän vanhasta kokemuksesta ettei se vaiva kestä kauaa, viimeistään huomenna on varmaan kunnossa :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)