Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 25. tammikuuta 2021

Lunta ja loskaa

 


Hiljaiseloa tässä on ollut muutama päivä,tietysti senkin takia kun tuo selkä vaivasi. Onneksi se on nyt parempana jo, ja nilkkakin parantunut. Sen arvasinkin,koska nilkan niksahdus ei koskaan kestä pitkään.  Ulkona satoi taas lunta viime yönä, asteet on plussan puolella.

Kaupalla käytiin tänään. Ostin pakastepitsat meille ja paistoin uunissa,oli tosi maukas,minulle gluteeniton ja miehelle chilimaustettu. Liekö herkkuateriasta johtunut, että alkoi väsyttää niin, että otin pienet nokoset. Hipsu nukkui vatsan päällä ja Rasmus jalkojen välissä, joten oli mukavaa lämmintä uniseuraa <3

Isäntä kävi kaverinsa kanssa kahvilassa sillä aikaa. Olen muuten tuntenut itseni vanhaksi ja raihnaiseksi, kun on vuoronperään ollut paikat kipeinä, mutta eiköhän se tästä ala helpottaa. Tosi ihanalta tuntuu kyllä, kun ei enää ole niin vaivainen.


Nyt sataa taas lunta, sitä tuntuu riittävän. Laskuja maksoin koneella. Tietokonekin oli muuttanut itsekseen vähän näkymiä, kun oli päivittänyt itseään. Saa nähdä mitä uutta ministeristö päättää koronan suhteen... Eipä tässä mitään erikoista siis kuulu, kunhan kirjoitin.

8 kommenttia:

  1. Hyvä kun sulla selkä jo parempi ja nilkka jo rauhoittui. Lunta jo loskaa täälläkin. Lumi oli tosi painavaa aamulla sitä auton päältä harjatessa. Ja kun aura ei ollut jostain syystä tänään käynyt, piti auto jättää taas tuonne alas. Onneksi on lämmintä sentään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi on selkä tosiaan onneksi, mutta vielä vaivaa jonkun verran, kun nyt tulisi kokonaan kuntoon, sitä toivon. Täälläkin lämpöasteita ...

      Poista
  2. Kyllä on täälläkin loskaa ollut teillä, ja etenkin jossain risteyksissä. Vesi ja rapa roiskui päälle, kun oli pakkao kävellä tien vieressä. En tiedä milloin saavat siivottua tiet.
    Kumma miten auton työntäminen tekee selkävaivaa. Niin mullakin joskus siinä niksahti. En ole senjälkeen mennyt työntämään autoja :) Sulla on siellä lämmittäjät (kisut) omasta takaa. Toivottavasti paranevat vaivat!
    Kauppaan pitää aamulla suunnata, kyllä tuli taas sellaista pelottelua hallitukselta, jotta ruokaa pitäisi olla varastossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että paranisi kokonaan tuo selkä, kun on jo niin pitkään vaivannut, vaikka vähän parempi koko ajan. Painavan lumen lapiointi ja auton työntäminen tuntuvat olevan pahasta tosiaan..

      Poista
  3. Selkä on viheliäinen vaiva, täällä podetaan samaa. 1 päivä töissä ja taas tuntuu ikävämmältä. Pitäis pärjätä työelämässä vielä pitkään ja nyt on jo tälläsessä kunnossa :(

    VastaaPoista
  4. Onneksi selkäsi on jo parempi. Täälläkin käytiin välillä plussan puolella, mutta ihanan lumista on silti ja on pakkastakin taas. Nythän on puhuttu, että jossain vaiheessa tulisi idästä kovempiakin pakkasia, saapa nähdä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan plussan puolella ja lunta oli taas tullut lisää. Selkä on jo parempi, mutta ei vielä ihan normaali kunnossa.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)