Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Surua ja iloa, sitä elämä on

 Tervehdys! Kaikenlaista tässä on taas ollut. Rakas ystävä ja lauluryhmän vetäjä pääsi kirkkauteen, taivaalliseen laulukuoroon. Liian aikaisin loppui hänen elämänsä, mutta hänen sairautensa uusi hoitojen jälkeen ...eikä hän päässyt seurakuntaankaan  enää aikoihin. Meille kaipaus jäi, mutta tiedämme , että hänellä on hyvä olla. Hän oli minua noin kaksi vuotta vanhempi.

Eilen oli vilkas päivä, ensin meillä kävi eräs miespuolinen ystävä, ja myöhemmin illalla meitä vielä pyydettiin kylään toiseen paikkaan. Olen yrittänyt välttää ihmisten tapaamisia/kyläilyjä, mutta oli hyvä että kuitenkin menimme, koska saimme antaa rukoustukea ystäville. Ja myös eräs ystävä, jonka kanssa kaupungissa asuessa tuli enemmän oltua tekemisissä,  soitti ja tiedetään muistaa toistemme rukous aiheita.

Srk:n vanhemmistoveljen ehdotuksesta avaamme myös Kylätalon oven pienimuotoiseen uskovien tapaamiseen ja rukoukseen ja ruuanjakeluun. Maskit ja turvavälit toivottavasti otetaan huomioon.

Minä virkkasin toiset tossut niistä paksummista jämälangoista. Ei niistäkään kovin hienot tulleet, mutta lämpimät, ja sain pois niitä paksuja lankoja, joista en keksinyt muuta tekemistä, kirppikseltä joskus ostetut.

 


 

 Meillä neulomis taidot siirtyneet äidiltäni enemmänkin vanhimmalle tyttärelleni. Hänen neulomistaitoja tässä alhaalla, minulle neulomani sukat/tossut.



 

 

Myös varhennetun kansaneläkkeen hakupaperit vein Kelaan, jätin asian Herran huomaan, miten käy. Toivotaan, että hyvin. Kun vatsahermot oli jo ihan sekaisin, kun päiväkausia olin asiaa pähkäillyt, että mitä teen sen asian kanssa.

Ulkona on sää lämmennyt ja ollaan parina päivänä jo käyneet lenkillä. Ja isäntä on tehnyt lisää lumitöitä, kun silloin lumisateen aikana ei kerinnyt tehdä kuin välttämättömät.Nyt isäntä on just lähdössä hölkkälenkille.

Mukavaa päivää teille!



10 kommenttia:

  1. Toivottavasti eläkeasiasi tulevat kuntoon, parhain päin. Teillä on muutenkin niin paljon kaikenlaista touhua, että ainakin yksi stressin aihe jäisi pois. Luulisin ettei aikasi käy pitkäksi.
    Mulla tuntuu välillä että jotain kaipaisi, mutta keksin sitten kun/jos tää korona jotenkin rauhoittuu jotain lisäpuuhaa.
    Oikein odotan taas lumituiskua, jotta kaupoissa on silloin väljempää. Olisi monia ostoksia listoilla. Kukkamultaa yms. Kovia pakkasia ei tarviis tulla, noin -10 ois sellanen sopiva yläraja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on nyt noin 3 astetta lämmintä ulkomittarissa.Lunta tuli eilen reilusti ja auto jäi kinokseen kiinni pihatiellä. Kylätalo-tilaisuus meni hyvin.Ja hyvin saatiin turvavälit pidettyä.

      Poista
  2. Lämmin osanottoni suruusi. On surullista, kun joku kuolee aivan liian varhain. Minäkin olen yrittänyt vältellä sosiaalista elämää, mutta piristäähän se, kun edes joskus saa tavata jonkun. Ihanat tossut teit, värikkäät ja lämpimän näköiset! Tässä nyt odotellaan tämän päivän lumisadetta, nyt sitä pitäisi kai tulla tännekin päin enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lunta tuli taas reippaasti eilen täälläkin.

      Poista
  3. Muuten olen tehnyt myös samanlaiset töppöset kuin sinä, nuo värikkäät eka kuvassa, helpot tehdä, kun en osaa kantapäätä tehä.Niin uskovainen ihminen tietää mihin hän menee kuoltuaan, ja se on pysyvä koti, ja parntuminen, siellä ei ole sairautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on Pirjo, siinä toivossa saamme itsekin kulkea.

      Poista
  4. Meidän seurakunnassa ei ole ollut tilaisuuksia pitkään aikaan korona tilanteen vuoksi,minulla on ikävä seurakuntaan,kaipaan kuulla Jumalan sanaa,rukoilla yhdessä toisten uskovien kanssa,laulaa yhdessä hengellisiä lauluja. On tosi kauniita neuleita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on nettitilaisuuksia,ja pienemmällä porukalla ja turvaväleillä livenä toisin paikoin.

      Poista
  5. Lämmin osanotto ystävän poismenon vuoksi 💛 Kivat töppöset. Toivotaan että eläkeasia järjestyy parhain päin.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)