Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 14. tammikuuta 2021

Kadoksissa

 

Hipsu tykkää aina olla mun tietokonepöydällä, katselee ulos tai makaa tulostimen päällä. Joskus vähän ärsyttävänäkin, kun pöytä on muutenkin pieni.


Tänään oli vaihteeksi mun kännykän laturi kadoksissa. Ei ollut kummassakaan tavallisessa laturin paikassa. Virtaa oli vielä jäljellä, mutta pitihän sitä varautua, ettei känny jää ilman virtaa.

Kävin jopa ulkona katsomassa, jos olisin vienyt sen autoon, mutta ei näkynyt missään. No, loppujen lopuksi tulin takaisin tietokone pöydän ääreen, ja vielä kerran siirtelin tavaroita ja katsoin pöydän alla olevaan paperikassiin, niin sieltähän se laturi löytyi. Se oli pudonnut sinne, kun eilen siirsin tietokone pöytää seinän viereen. No, onneksi löytyi, koska muut laturit eivät sovi mun kännykkään.

Tekemäni tossut sain tänään valmiiksi ja laitoin heti jalkaan, kun ovat paksusta langasta tehdyt, lämpimät. Muuten ne ovat oikein "tilkkutyöt" kun olen kokeillut niihin sekä oikeaa että nurjaa neulontaa ja lisäksi vielä virkkausta.Ei kyllä hääppöiset tulleet, mutta ihanan lämpimät.




Mitähän sitä seuraavaksi tekisi.. jotain lankoja vielä jäi. Huomenna onkin perjantai ja ilmeisesti pitää taas tarttua imuriin. Selkäkin on jo vähän parempi...

 Hei vaan!


4 kommenttia:

  1. Ihanat tossut <3 Näyttävät ihanan lämpimiltä. Tänään on ollut ihan kunnon pakkaspäivä (siinä -30°c hujakoilla). On ollut villasukat sekä muut villavermeet tarpeen. Sama homma on meillä täällä huomenna - on tartutaan imuriin. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin oli aamulla 29 astetta, hrrr... Minä päätin siirtää imuroinnin huomiseen, kun selkä on vieläkin kipeä. Huomenna isäntä menee yhteen muuttoon auttamaan, niin on rauha siivota silloinkin.

      Poista
  2. Mulla on vasta toinen sukka alkuvaiheessaan. Mutta tuollaisia varrettomien tossuja tarvitsin myös. Keväämällä ja jopa kesällä jalkapohjat kaipaa lämmikettä kylmille lattioille, mutta varsia ei välttämättä tarvitsisi.

    VastaaPoista
  3. Lämpöset tossut olet tehnyt.🧶🧦
    Meillä pakkasta vain tänä aamuna -20:)❄❄❄❄❄
    Tärkeä hukassa ,hyvä että löytyi 😊
    Kaikista ihaninta on siivota/järjestellä..silloin kun yksistään..tuttu tunne;)
    Mukavaa viikonloppua!,Sinulle Sesse 🤗🤍

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)