Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 2. tammikuuta 2021

Tammikuu

 Heissan! Otin eilen kuvan, piti laittaa tähän näytiksi minkä verran lunta oli lenkillä..




Harmaa päivä tänäänkin. Harmaan päivän piristykseksi mentiin syömään Lahnajärvelle ravintolaan. Oli hyvää ruokaa, tosi maustettua, siihen kuului tietysti myös salaatit ja kahvi. Kymmenen euroa yhdeltä seisova pöytä. Ei minusta paha hinta, kun harvemmin "ulkona" käydään syömässä. Onhan se vaihteluakin. 

 


 

Tytöltä sain aiemmin joululahja rahaa, niin sillä ostin nyt aluksi uuden Talo ja Koti -lehden, joka sattui olemaan alennuksessakin 3,90. 

Toiselta tytöltähän sain ennen joulua kassillisen hänen entisiä Kotivinkki-lehtiä, hän tykkää niistä enemmän, mutta minä tykkään taas katsella sisustuksia, (ja värikkäitä sellaisia) joita on enemmän tuossa Talo-ja Kotilehdessä.

Häneltä sain myös kaksi laukkua, ruskean nahkaisen (vai keinonahkaako lie) sekä vihreän kirjavan, kankaisen.



Meillä tää kierrätys pelaa :) Joululahjaksi sain hältä söpön kissakuvioisen pussukan,joka oli ostettu jostain fabriikista. Siihen laitoin lääkkeitä ja muuta pientä tärkeää laukkuuni. Siitä ei ole nyt kuvaa.


Tämmöistä höpötystä tänään.









7 kommenttia:

  1. Edullinen ruoka,😋
    Ihanat käsveskat olet saanut,🧡😊
    Minä oon miettiny monesti semmosta asiaa,pitäis olla niin että joko itse tehty tai kierrätetty lahja ? meniskö nuo loputki kaupat sitten kiinni:))synttäri-joulu ym lahjaksi:)..sillä saatas käsityö-uuteen nousuun:)))
    Ei teillä oo paljua lunta..kuuraa.
    Meillä postikortti-maisema..lumivalkoinen;)
    Minulle tuli ennen tuo kotivinkki.ja Talo &koti-lehti:(.sitten kun alkoi mainokset vain lisääntyy,lopetin. Ihana -lehti tulee,siitä tykään;))
    Arkisia,mukavia höpötyksiä;)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on tullut lunta eilisestä lähtien, eli valkoisempaa täälläkin.

      Poista
  2. No teillä on tosiaan vähän lunta, tuollainen tomusokerikuorrutus. Mutta eipä tarvitse kolata lunta. Täällä on enempi kylläkin, ollut kolattavaksi asti, mutta ei vielä liikaa kuitenkaan. Nyt voi lapsetkin hyvin hiihtää ainakin tiellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä alkoi eilen sataa lunta, nyt on melko valkoista, ainoastaan sänkipelto on vielä ruskeankirjava.Isäntäkin jo aamulla kolasi lunta pihatieltä.

      Poista
  3. Laukkuja on kiva napata mukaan muiden vaatteiden sävyissä, eli vaihtelu on kiva, vaikka toisaalta useimmiten tulee napattua mukaan se yksi ja sama. Eipä tuo ulkotakkikaan nyt kovin tiheään vaihdu väriltään ;)
    Meillä on tullu lunta nyt ihan reippaasti muutamana päivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, ettei sitä kovin usein tule vaihdettua.. mutta ompahan kuitenkin vaihtelun varaa :)

      Poista
  4. Ei vielä muutama vuosi sitten olisi uskonut, kuinka ihmeellinen asia on jos / kun tulee lunta.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)