Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Hiljais eloa



Tuulisen viileää päivää, tänäänkin. Pitäis varmaan tehdä Rasmukset :)










Rasmus makaa tyytyväisenä lämpimässä, vailla huolen häivää :) Oli muuten jo aiemmin pari lämmintä päivää reissussa, kevättä rinnassa. Ihanaa,kun on taas kotona <3





Ei meille varsinaisesti tullut lunta eilen,vain pikkuisen lumisadetta näkyi, mutta ei juuri maahan jäänyt. Eilen illalla katsottiin srk:n rukouskokous netistä,kiva nähdä joku seurakuntalainen edes netissä, kun muuten on kaikki "suledut". Neuloin aikaisemmin sellaisia pieniä neliöitä, vai oisko ollut hieman suorakaiteenn muotoisia, eilen yhdistin ne toisiinsa, katsotaan nyt jos saan siitä jotain aikaan...vaikka "pyllyn lämmittimen" tuolille :D Tai tyynyyn etuosan.





Tänään keitin nakkikeittoa, söin jo aiemmin, mies kävi äsken syömässä, on tehnyt taas puuhommia.Itsekin olin mukana tässä muutama päivä sitten. Harmaat pilvet on kerääntyneet taivaalle, toivottavasti ei tule sadetta. Ystävälle kirjoitin eilen pienen kirjeen, pääsiäis- ja synttäri-onnittelu kortteineen. En vaan vielä ole saanut postiin laitettua.




Tämmöistä tämä nyt on, hiljaiseloa. Pikku hiljaa eteenpäin.

10 kommenttia:

  1. Olisi kyllä ihanaa olla kissa lämpimässä ja turvassa ja vailla huolia. Toivottavasti se aurinkokin pilkistää. Hyvää päivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aurinkoakin nähtiin, nyt on taas pilvessä...

      Poista
  2. Kissalla on todelliset kissanpäivää, ei tiedä koronasta mitään. Onneksi tässä kuitenkin pääsee vielä ulkoilemaan. Meille tuli lunta viime yönä lähes kymmenen senttiä. Aurinkoa odotellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä välillä paistoi aurinko, nyt on taas pivistä..

      Poista
  3. Mukavia kuulumisia. Hiljaiseloa se on nyt meilläkin. Tai onhan tässä tätä etätyötä ynnä muuta, mutta kotona kaikki pääsääntöisesti. Meillä tuli eilen ja yöllä lunta ihan reilusti. Pihalla on tosi liukas, kun lunta on jään päällä. Aamulla lumitöitä tehdessäni kaaduin. Että jos tuntui maa tärisevän, niin minä kaaduin :D Polvilleen ja sitten kierähdin selälleen. En yhtään tiedä, miten tämä oli mahdollista, mutta näin kävi :D Polveen mustelma, mutta ei nneksi kuitenkaan muuta vahinkoa tullut. Että tällaisia kuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuitenkaan huomannut maan tärähtelevän :D Hyvä ettei pahemmin sattunut..se onkin tosi liukasta kun lumen alla on jäätä.

      Poista
  4. Aika ahdistavia aikoja eletty. Siitä olen tyytyväinen, että hallitus sai rohkeutta tehdä näitä rajoituksia! Toivottavasti kesällä, viimeistään syksyllä jo voimme muistella omituista arkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen samaa mieltä, hyvin on hallitus toiminut.

      Poista
  5. Rasmus tietää mitä se haluaa ;)
    Merrillä oli eilen oikein himoulkoilupäivä vaikka luntakin oli satanu ja maa oli ihan märkä ja likanenkin. Se oli usean kerran valjaissa ja narussa tuntikausia yhteensä. Illalla kun ei enää päässy pihalle asti, se majoittu ulkohäkkiin ja sain oikein maanitella puoliltaöin, että suostui tulemaan sisään. Ei siellä ollu yhtään lämmin. Yritin sanoa sille, että maaliskuukin meni jo ;D

    VastaaPoista
  6. Voi Merri! Kai silläkin on kevättä rinnassa :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)