Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 27. huhtikuuta 2020

Aurinkoisen päivän aamuna







Tänä aamuna mulla on ollut vaikeuksia tämän tietokoneen kanssa, tai oman pääni kanssa... jo eilen oli, kun vanha sähköpostini oli sulkeutunut ja muuttunut maksulliseksi. No, siirryin sitten toisen sähköpostini käyttäjäksi enemmän, mutta harmitti kun en päässyt enää edes katsomaan mitä sähköposti-osoitteita olisi pitäny ottaa talteen. Parille tuttavalle laitoin puhelimen kautta uuden s-postini, vielä pitäisi muutamalle laittaa, mutta en kaikkia tärkeitä edes tiedä/muista. Mutta kyllä ottaa päähän tuollaiset asiat, olisin ehkä voinut maksaakin siitä, mutta kun kaikki tekstit oli englanniksi, ja en osaa sitä niin paljoa, eikä mieskään.




Tytöllekin laitoin kuvan sivusta, mutta hän oli sitä mieltä, että kannattaa vaihtaa "outlookkiin" , että se on ilmainen. No minulla sattui olemaan sekin s-posti, niin siirryin sinne. Nyt vaan huolestuttaa, jos sinne vanhaan tulee jotain tärkeätä... kyllä on ärsyttäviä välillä nää tietska jutut.




Onneksi aamun Sanan lukeminen auttoi. Kirjoitinkin ensin Kotimatkalla-blogini puolelle. Aioin sen kopioida tänne puolellekin, mutta sitten koko kopioimani teksti hävisi, kai se kuitenkin on tuolla toisessa blogissa luettavana.




Mutta parempaa päivää teille!



Ps. myös blogin s-posti on vaihtunut.

10 kommenttia:

  1. Mulla on aika vanha tietokone, jos tää hajoo, häviää kaikki kuvani, sähäpostin kans on ollut myös ongelmia joskus.
    Aurinkoista viikkoa kuitenkin sinulle!

    VastaaPoista
  2. Todella ärsyttäviä tuollaiset yllättävät jutut:( Toivottavasti toiset sähköpostit toimii hyvin.

    VastaaPoista
  3. Tyypillistä näille tietokonejutuille on,että ne yllättävät sopimattomaan aikaan ja aiheuttavat pääsääntöisesti harmeja ja vaivannäköä.

    VastaaPoista
  4. On se muutos aikamoinen, kun tottuu jotain käyttämään. Mulla oli ennen Luukku, mutta siihen tulee niin paljon roskaposti, ettei voi käyttää enää. Nyt on Hotmail, ja olen ollut tyytyväinen siihen, kun opin käytön.
    Pitää vähän miettiä viittiikö joka paikkaan antaa s-postiosoitetta, tai viihde asiat ja viralliset asiat eri osoitteeseen.

    VastaaPoista
  5. Hei vaan ! Tällainen neuvo jos on vanha ja " epävarma " tietokone; kannattaa ottaa talteen ne tärkeät asiat vaikka muistitikulle!! Tikku ei maksa paljoa ja sinne voi tallentaa kuvat ym. tärkeät dokumentit!! Jos tietokone hajoaa niin ovat sitten tallessa!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)