Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 6. huhtikuuta 2020

Tällaista






Vanha kuva Hipsusta ei liity aiheeseen millään tavalla :D




Pentti Linkola on kuollut. Meillä on hänestä henkilökohtaista muistoa, kun asuimme vajaan vuoden Mäntyharjulla. Linkolan tyttären tytär oli nuorimmaiseni koulukaveri ja ystävä. Kerran olimme muistaakseni hakemassa tytärtäni (vaiko viemässä häntä sinne),ja hänen ukkinsa (Linkola) esitteli meille "perhos-puutarhaa", jossa oli tosi paljon erilaisia perhosia :)





Tänään soitin vihdoin TK:n ja sain ajan, että sieltä soitetaan mulle. Kuten olen kertonut, mulla on ollut monta kuukautta kurkku kipeä, ajattelin ensin, että se johtuu vaan kylmästä, kun ulkona ja sisällä oli kylmä, mutta edelleen se on vaivannut, vaikka onkin lämpimämpää. Kurkku on vasemmalta puolelta kipeä ja limaa erittyy..katsotaan nyt saadaanko siihen selvyyttä mistä se johtuu. Toivottavasti saisi avun. Väsynytkin olen ollut, eilen nukuin ihanat päikkärit kahden peiton alla :)





Eilen oltiin jakamassa lehtiä, kun saatiin tv7 lehtiä jaettavaksi. Kristillisen tv-kanavan lehtiä. Tänään mies oli mennyt jo puuhommiin, ennen kuin minä nousin ylös...joskus puoli 8 aikaan. Mukavaa päivää meille kaikille, kaikesta huolimatta!






12 kommenttia:

  1. Toivottavasti tervehdyt! Ikävää on olla kipeänä.
    Äidillänikin on muistoja Pentti Linkolasta, kävi samaa luokkaa koulussa. Linkola järjesti jo koulupoikana luonto- ja linturetkiä pienelle porukalle, vähän kuin luontokerho.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pääset kokeisiin, niin selviäis mikä vaivaa.
    Kyllähän Linkola oli aikamoinen persoona. En kovin paljon ole tutustunut hänen kirjoituksiinsa tms, mitä nyt on lehdissä ollut vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä minäkään hänen kirjoituksiin tai muuhun juuri ole tutustunut.

      Poista
  3. Mulla on nuhan tunnetta ollut monena päivänä ja pelottaa jos se on lievä korona, no toivottavasti ei ole. Tulin tänne mökille mutta katotaan viihdynkö täällä
    Linkola asui tässä melko lähellä aikoinaan !!

    VastaaPoista
  4. Linkola oli luonto ihminen, mutta erikoinen persoona siinä kun hänen mielestä ihmisiä on liikaa, niin meitä ihmisiä olisi pitänyt vähentää jollain tavalla.
    Mutta kaikkihan me ollaan erilaisia.
    Katson jonkun ohjelman tv7. kalta, mutta 80% sieltä ei tule niin hyvää ohjelmaa, ite en erik. tykkää ulkomaalaisista ohjelmista.
    Minulla aamuisin on ollut kurkku kipeä, luulen että se johtuu kuivasta ilmasta ja siitä että kuorsaan kuulema.
    Toivottavasti itselläsi ei ole sen kummempaa kurkussa, kun ei ole kuumetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kuulemma kuorsaan..ja joskus olen jopa itsekin siihen herännyt...mutta tuo kurkkukipu kestää koko päivän ja kurkku tuntuu jotenkin "paksulta"..

      Poista
  5. Toivottavasti saat selvyyden ja parannuksen kurkkukipuusi.
    Kieltämättä Linkola oli merkittävä ihminen kaikessa persoonallisuudessaan.

    VastaaPoista
  6. Suloinen Hipsu♥ Kumpa tosiaan selviäisi tuon kurkkukivun syy! Mukavaa alkanutta pääsiäisviikkoa♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)