Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Maton virkkausta




Hei vaan! Tänään onkin sateinen päivä. Onneksi parina edellisenä päivänä kerittiin käydä kävelylenkillä isännän kanssa.Eilen saatiin mukaamme Elmon lisäksi kaksi naapurin koiraa :) Toinen Elmoa isompi, toinen Elmoa pienempi.



Minä virkkasin muutamana päivänä mattoa matonkuteista, jotka leikkasin aiemmin. Vanhoja vaatteita, tyttöjen ja minun entisiä, rikkimenneitä. Onneksi löysin vanhan kerän pinkinkirjavaa ystävältä saatua matonkudetta, se piristi kivasti mattoa :)Ei ihan tasainen tullut, mutta ehkä se siitä muotoutuu.










Mitäs te olette tehneet pääsiäisenä?






8 kommenttia:

  1. Hieno,auttaisko jos laittaisit hetkeksi sateeseen,lattialle pyyhkeenpäälle silotellen kuivamaan muurin eteen?en tiedä,näin itse tekisin.
    Harjoittelen kirjoneuletta hampaat irvessä,uskolla,jos muut osaa opin minäkin,monta tuntia parina päivänä,purkaustapurkausta,mutta jeee
    alkaa sujumaan!.Mallina lifewithmari- blogista ylipolven sukat.
    Kyllä pysyy koronaajatukset poissa.Siunaust sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pistin lattialle olkkarin "kynnysmatoksi", eikähän se siitä suoristu :) Siunausta sinnekin!

      Poista
  2. Onpa kivan näköinen matto! On hieno taito, kun osaa tehdä käsitöitä. Minä en yhtään osaa. Nyt pääsiäisen aikaan me ollaan mm. käyty kävelyllä, haravoitu ja syöty herkkuja. Hyvää pääsiäistä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tänään onkin ollut aurinkoista eilisen sateen jälkeen, kerättiin metsästä oksia/risuja ja juotiin kahvit pihalla.

      Poista
  3. Ihanan värinen matto!
    Täällä on kolea sadepäivä, joten olen sisällä ja hellassa tuli. Sade on tarpeen, on täytynyt jo alkaa kastella nyt keväällä istutettuja kasveja, joten olen kyllä tyytyväinen siitä. Kunhan saadaan taas aurinko tässä pian ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä paistaa aurinko, toivottavasti sielläkin! Tosin edelleen melko kylmä tuuli.

      Poista
  4. Voi miten kivannäköinen matto, ihanat värit! Täällä on nautittu vapaapäivistä ja vietetty vain aikaa perheen kanssa! Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo pinkki kude kyllä piristi mattoa :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)