Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 31. maaliskuuta 2020

Tuuli puhaltaa...




Tervehdys taas! Yhtenä päivänä ostin pari uutta narsissia, ne tuovat kevät-iloa ja -väriä tänne korona-vaaran ja kylmän tuulen tuiverruksen keskelle.












Hipsukin pysyy mieluummin kuistilla katselemassa ulos, kuin menee tuonne tuuleen.












Rasmus rohkea-sissi meni kyllä ulos, vaikka tuuli pöllytti turkkia. Mekin oltiin aamupäivällä ulkona, kyllä oli kylmä tuuli. Elmokin käy vaan vähän aikaa olemassa ulkona ja sitten tulee sisälle lämmittelemään, ennekuin menee taas pihalle. Sillä kun on nyt lyhyt "kesäpuku" päällä.





Eilen kävin Elmon kanssa metsässä kävelyllä, katselin jalkoihini, niin nuo puiden juuret maan pinnassa on kuin maan verisuonet, tällainen hassu ajatus tuli mieleeni.











Eilen tuli s-kaupan Yhteishyvä-lehti, siinä oli pinaatti-uunimunakkaan teko ohje...meillä on ollut pakasteessa pussi saatua pakastettua lehtikaalia, ajattelin käyttää sitä pinaatin tilalla. Eli olin puoli pussia ottanut sulamaan yöksi. Halloumijuuston korvasin tavallisella raastetulla juustolla. Ihan hyvä uunimunakas siitä tuli :)Harvemmin tuleekaan tehtyä munakasta uunissa. Jos joku haluaa tarkemman ohjeen, niin pyytää, niin saa seuraavassa postauksessa :) Kohta tulee "korona-uutiset". Heippa!

12 kommenttia:

  1. Niin kauniit narsissit! Aamulla käytiin lenkillä ja kyllä oli kylmä, ihan kuin talvi olisi tullut takaisin:) No onpa tosiaan kuin verisuonia, hauskoja mielenyhtymiä tulee kun silmä näkee jotain;) Leppoisaa maaliskuun viimeistä päivää♥

    VastaaPoista
  2. Narsissit on kyllä kauniita, ei ollut niitä tuossa pikku kaupassa, mutta ehkä pääsiäiseksi tulee, en ole koskaan kyllä ostanut narsisseja, kun en niin keltaisesta väristä tykkää, ehkä ne piristäisi minuakin.Serkkupojan poika sairastui korona virukseen, joutui armeijasta tulemaan pois, varmaan nuori paranee siitä hyvin.
    Hauskoja nuo kissat kun ne katselee ulos, vaikkei mitään näkyisikään.

    VastaaPoista
  3. Pitääkin kattoa toi lehti, on vielä tiiviisti pöydällä avaamatta. Olis mukava tehä jotain muutakin välillä, kun sitä aina-samaa. :)
    Tuuli on tosi puuskittaista ja luntakin alko satamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan hyvä munakas noin muunneltunakin, kun tein :)

      Poista
  4. Pitää kyllä koettaa joku päivä käydä kaupassa jos ois narsisseja tai jotain muuta kevätkukkaa.
    Viime keväänä ostin niitä monia ja vein sitten kesällä ne sipulit ystäväni kukkamaahan. Siellä ne ehkä nousevat kevään tullen, ei pääse katsomaan. Ovat siellä rajan takana!

    VastaaPoista
  5. Oli tosiaan kylmä tuuli ja lumisadetta kun köpöttelin kylälle. Pakko oli mennä kun oli aika hammaslääkäriin. Meidän kaupassa oli niin nuupahtaneita narsisseja että jätin ostamatta. Sinulla onkin kauniita ja isoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin piti olla hammaslääkäri,mutta se peruutettiin, kun oli ns. kiireetön aika... Vaikka kyllä joku hammas vähän vihoittelee..jos alkaa kunnolla särkemään, niin pitää sitten tilata hammas-päivystys aika...

      Poista
  6. Eilen oli hirveä se viima, tänäänkin tuulee, mutta suunta on vaihtunut ja tämä tuntuu suorastaan lämpimältä. Lumikin hupenee silmissä. Toivottavasti siellä teilläkin, ja lämpenee myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli jo aamulla paljon vähemmän pakkas asteita mittarissa...en ole vielä ulkona käynyt...puolipilvistä on. Täällä ei tullut juurikaan lunta, sen verran että näkyi satavan, mutta ei jäänyt maahan.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)