Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 4. huhtikuuta 2020

Ei erikoista








Kuvat tällä kertaa vanhoja. Tässä Rasmus <3 Hei taas! Tänään on ollut aurinkoinen päivä, mutta kova ja kylmä tuuli. Kaupassa käytiin ostamassa välttämättömät ja jotain ei niin välttämätöntä...itselleni ostin suolapähkinöitä...pussi kestää pitkään,kun silloin tällöin kourallisen otan, en joka päivä... Vähän oli kaupassakin ihmisiä liikkeellä. Tv:stä katsoin "Tiettömän taipaleen takana" ohjelman. Väsytti päivällä aiemmin ja menin Hipsun kanssa pötköttämään,en vaan saanut unta kuitenkaan...sitten oli pakko nousta keittämään kahvia, että "heräsi". Tässäkin Rasmus <3











Lumet on jo aika paljon sulaneet, varjoisissa paikoissa on vielä. Sain pakolais-aiheisen kirjasto-kirjan "Yksi miljoonista, Modin pako Syyriasta" luettua, nyt se on isännällä luvun alla. Nyt on kaikki lainakirjat luettu ja pitää siirtyä omaan kirjahyllyyn. Illalla aina luen sängyssä.








Tässä Hipsu <3




Eipä tässä tämän kummempaa,kunhan kirjoittelin :)






8 kommenttia:

  1. Mukava postaus, vaikka mielestäsi ei ollut "tämän kummempaa". Mukava, että olet siinä blogin äärellä ja me lukijasi postausta lukemassa. Näin on hyvä, ollaan näin <3 Minulla on vielä kirjastosta lainatut kirjat kassissa. On ollut niin paljon kaikkea muuta, että en ole saanut vielä luku-urakkaa aloitettua :)

    VastaaPoista
  2. Onni on kylkeä lämmittävä keväinen auringonkajo!

    VastaaPoista
  3. Se on ihan kiva kun ei ole sen kummempaa. Ei sitä aina tarvii, voi olla vaan ja vaikka ottas päiväunet, kuten Rasmus.
    Mie olen kävellyt kahdesti, kun oli niin aurinkoista ja koettanut lukea kirjaa. On tosi hidaslukunen kirja :)))

    VastaaPoista
  4. Mekin katsottiin illalla samaa sarjaa, pari 6. kauden jaksoa:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)