Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 13. huhtikuuta 2020

Lunta vaakatasossa...







Kummallinen sää on tänään ollut, ensin oli ihan aurinkoista, paitsi kylmä tuuli. Oltiin metsässä keräämässä oksia ja muuta puuhommista jäänyttä kepukkaa, ja sahailtiin niitä pätkiksi. Sen jälkeen pihassa juotiin suojaisemmassa nurkassa kahvit. Sielläkin tuuli sen verran, ettei niin kauheasti huvittanut jäädä sinne.
Mies jäi polttelemaan roskia tynnyrissä, minä menin mieluummin sisälle.




Väsyttikin, niin menin yläkertaan lepäämään kissojen seuraksi. Olikin tosi mukava tuokio levätä (en nukkunut), kun molemmat kissat makasivat päälläni, peiton lisäksi, ja lämmittivät <3 Päivän paras hetki!




Myöhemmin sää muuttui tosi ikäväksi ulkona, lunta tuli kovan viiman kanssa vaakasuorassa. Sitten hetken paistoi aurinko, sitten taas lunta tuulen kanssa.Nyt on hieman valkoinen maa ja vähän tyyntynyt ilmeisesti.Telkkaria on vaan katottu nyt illemmalla ja minä täytin ristikkoa. Aika mitään sanomaton päivä.
Ai niin, tulihan tv:stä joskus ennen puoltapäivää(kö?) hyvä pääsiäishartaus tv:stä. Sen katsoimme.





14 kommenttia:

  1. Täällä on ollut ihan sama keli! Aamutoimien kanssa meni niin pitkään, että vasta iltapäivällä päätin lähteä pihahommiin. Sitten alkoikin sitä lunta tulla, ja välillä aurinkoa, ja välillä rakeita, sitten taas aurinkoa :-D Tällä hetkellä isoja lumihiutaleita menee ihan pyörteenä puuskissa, tuntuu vaikealta edes sanoa, mistä suunnasta tuulee, tuntuu pyörivän.
    Lepohetki kissojen kanssa on niin kiva. Minusta usein tuntuu, kun on kaikki lemmikit sängyssä, että tässä ollaan koko Nooan arkki, kaikki tarpeellinen samassa veneessä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat on niin <3 Täällä sataa nytkin vähän lunta, mutta osa edellisestä satsista on jo sulanut. Tiet olivat ihan sulat, kun kävimme apteekissa ja kaupassa.

      Poista
  2. Sama sää täällä! Lunta on satanut n. 15cm. Ajattelin etten tee lumitöitä. Lapioin kuitenkin polut ja puhdistin portaat. Lumi valaisee ja puut näyttävät kauniilta, kun oksilla on kunta. Television ääressä on aika kulunut virkaten ja leivoinhan minä piirakan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä pikkuisen jäi yöksi maahan, nyt se on melkein sulanut, mutta uutta alkoi just sataa.

      Poista
  3. Alfalla tuli 2 hyvää elokuvaa, markuksen evankeliumin mukaan ja johanneksen, yht. n.5 tuntia.
    Nyt on kaunista kun on lumiset puut, tai räntäähän tuo oikeastaan, hyvää tekee ruoholle.
    Hyvää alkavaa viikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taas pyryttää tuulen kanssa, mutta maassa on vain ihan vähän.

      Poista
  4. Ei tosiaan innosta ulkoilemaan kun vähän väliä tulee lunta, räntää tai rakeita. Meilläkin on maa taas ihan valkoisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät keikkuen tulevi, niinhän sitä sanotaan.

      Poista
  5. Aika outoja ilmoja on pidellyt. Välillä tulee lunta niin ettei läpi näe ja sitten kohta paistaa aurinko täysiään. Aamulla on naapuritalon katto lumessa, mutta on ne sulaneet.
    Sinänsä oleminen on sitä yhtä ja samaa, mutta hyvä kun saa olla rauhassa kotona. Päiväkirjaa olen kirjoitellut ja värittänyt välillä sitä. Kohta loppuu lainakirjatkin, tai puolitoista kirjaa on lukematta. Tvstä sitten tuijottaa mitä mielenkiintoista sattuu olemaan.
    Mutta hyvä kun vielä on päässyt ulos kävelylle, on paljon ihmisiä kokonaan neljän seinän sisälle pakotettuna.
    Katon joskus kissavideoita, on ne niin kivoja. Ihanaa kun on kellä lemmikkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat on <3 Täällä maalla on kyllä hyvä, kun saa liikkuakkin suht rauhassa...on sitä vapaata tilaa ja luontoa :)

      Poista
  6. Kovin vaihtelevaa on ollut täälläkin:) Aamulla satoi lunta ihan vaakatasossa ja nyt paistaa aurinko kauniisti! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  7. Täällä Keski-Uudellamaalla oli tänään n 10 min lumisadetta ja taas kaunista aurinkoa ja taas lumisadetta jne. Olisikin ollut mielenkiintoista katsoa kellosta kunkin säätyypin kesto. Ja montako eri tyyppiä oli päivän aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on tosiaan ollut vaihtelevaa, hetki sitä, hetki tätä...lunta, vettä, aurinkoa, kaikkia on näkynyt. Nyt torstai aamuna on talvisen lumista täällä.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)