Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 30. huhtikuuta 2020

Vappu-aattona









Mies toi eilen tuon ilmapallon kaupungilta, oli saanut sen. Se saa olla meidän yhteinen ainoa vappupallomme. Mies osti myös perunasalaattia ja simaa, minä ostin kuorinakkeja, siinä meidän vappu-illan naposteltavat:) Ei tuohon vappuun tule niin panostettua, kuin esim.pääsiäiseen ja jouluun.




Jos nyt vapun jälkeen tulisi raivattua nuo pääsiäiskoristeet pois, ja ikkunat pitäisi jossain välissä pestä. Vatsakin on taas vähän huonommassa kunnossa. Taidan mennä levähtämään. Mutta mukavaa vappuaattoa teille :)





12 kommenttia:

  1. Niin kat se vappu on ihan samanlainen päivä kuin muutkin päivät, pitää lippu nostaa salkoon aamulla, joissain porukoissa juodaan väkeviä silloin enempi, ja me muut simaa, ja syödään munkkeja.
    Yhen vapun muistan, olin silloin Venäjällä ja me jaettiin siellä traktaatteja, käytiin kodeissa ynm.. oli ikimuistoinen reissu.
    Levollista Vappua sinulle !

    VastaaPoista
  2. Teillähän on paljon! Perunasalaatista tykkäisin, simasta ei väliä. Pidän aikaisemmin keitetyistä perunoista (jauhoinen lajike) ja kuorellisista nakeista. Pidän ihan vaan muutamaa nakkia talouspaperiin käärittynä mikrossa vähän yliaikaa. Viilletyistä kuorista tulee kivan rapeita.
    Annetaan ikkunoiden olla. Vielähän niihin tulee siitepölyjä kuitenkin. Toivon sinulle vatsan paranemista! Kun vatsaa kipristää koko olo on sairaan tuntuinen.

    VastaaPoista
  3. Voihan harmi, ei taida ollakaan munkki ja simaa oikein hyvää vatsalle. Toivottavasti jotain saat nauttia kuitenkin. Kylläpä tekis mieli perunasalaattia ja nakkeja, yleensä niitä meillä uutenavuotena. Nyt ei tullut oikein mitään erikoista hankittua, 4 munkkia ja pommaccipullo.

    VastaaPoista
  4. Teillä on kaikki tarvittavat ainekset hyvään vappuun.
    Iloista vappua!

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa ihanan rauhalliselle, ei puutu mitään! Itsellä oli niin rankka työpäivä, että ihan tyytyväinen olo, kun saa olla kotona omien rakkaiden kanssa. Vähän ruokaa ja myös Hengen ruokaa, että taas saisi voimia!Hyvää vappua ja kevään tuloa teille! Tätä blogia arjen sankaruudestasi on kiva lukea :)

    VastaaPoista
  6. Kaikki tarpeellinen:)
    Hyvää vappua!Teille!

    VastaaPoista
  7. Ihanaa alkanutta toukokuuta ja Hyvää vappua♥

    VastaaPoista
  8. Mukavaa vappua! Toivottavasti mahasi paranee. Ei täälläkään sen erikoisempia, vähän on herkkuja ja ehkä käydään vappuajelulla jossain. On ihanaa, kun on jo toukokuu!

    VastaaPoista
  9. Iloista Siunattua Vappua myös Teille♥

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille toivotuksista. hyvin meni vappu, jos ei pientä vatsavaivaa oteta huomioon, tänään kävi pari ystävääkin kylässä :)

    VastaaPoista
  11. Tänä vuonna vappu tuli pienemmällä tohinalla, mutta oli ihan ok. Kaikkeen tottuu.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)