Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 25. huhtikuuta 2020

Kompakti vaatekomero



Tämä kun tämmöinen pieni 50-luvun talo, niin esimerkiksi alakerran vaatetilat on melko pienet. Keittiössä on yksi tankokomero ja olkkarissa toinen. Lisäksi yläkerrassa on yksi tankokomero ja yksi hyllykomero, ne ovat miehen käytössä.Lisäksi ylhäällä on yksi epämääräinen komero. Itsellä on käytössä nämä alakerran komerot. Keittiön komerossa on ulkovaatteet ja olkkarin komerossa sisävaatteet.



Aamupäivällä järjestin tätä olkkarin komeroa, raivasin samalla paksumpia neulepuseroita ja muuta vinttiin talvivarastoon. Tuossa komerossa oli siis pelkä tanko, niin olen itse tehnyt sinne hyllyt tiileistä ja laudoista, jotka päällystin tapetilla. Hyvin on palvelleet.










Hengari-vaatteisiin en koskenut, järjestin vain vaatekorit ja komeron lattiatilan.Tässä korit järjestettyinä.











Näissä on hyvä pitää jokaisessa jotakin: topit, teepaidat, pitkähihaiset, ja yö-asut, lisäksi on vielä korit/laatikot sukkahousuille, sukille ja villasukille. Komeron oven sisäpuolella oli valmiina palapeili, mikä on kätevä.











Tämän pikkuvalon (paristovalon, joka aikoinaan oli mökin huussissa) laitoin tänä talvena komeroon.











En nyt siis tavalliseen tapaan käynyt vaatteita läpi, enkä tuulettanut hengarivaatteita ulkona, ehkä teen sen joskus. Nyt onkin kaapin siivouksen jälkeen ollut pitkästä aikaa maha huonossa kunnossa. Käytiin kuitenkin miehen ja koiran kanssa kävelylenkllä. Mutta kiva, kun kaappi on suht siisti :)










Mukavaa lauantai päivää!

24 kommenttia:

  1. Tuossa vaatteiden erittelyssä, mitä mihinkin, ja siistissä viikkaamisessa, on ollut paljon työtä! Olet ollut ahkera. Nyt olisi itsesi palkitsemisen paikka!

    VastaaPoista
  2. Sinulla on tavarat nyt hyvässä järjestyksessä. Kompakti vaatekaappikin vetää näköjään paljon tavaraa, kun kunnolla kaiken asettelee.
    Mukavaa lauantaita sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ei ole sinullakaan vaatesäilytystilat kovin isot, kuten ei minullakaan. Mutta sulla on hyvin järjetyksessä ne:) Mulla ei kaappi kauan järjestyksessä pysy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän pienissä tiloissa on hankaluutena, että helposti sekaantuvat, mutta tuo korisysteemi on mulle ollut hyvä ja korejakin oli silloin jo valmiina.

      Poista
  4. Hyvin on siisti kaappi!
    On vanhoissa ja uusissakin asunnoisssa kyllä liian vähän tilaa. Mutta eipähän keräänny liikaa tavaraa, kun on pienet tilat.

    VastaaPoista
  5. Kyllä nyt on siisti komero. Täälläkin pitäis siivoilla, koskahan ???

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti vatsa on jo parempi! Vanhoissa taloissa ei tosiaan ole säilytystilaa miltei ollenkaan. Hyvin organisoitu on tuo komerosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi vatsa on tosiaan parempi, eilen oli iltapäivään asti huonossa kunnossa. Mistä lie ärtynyt.

      Poista
  7. Hyvä järjestys,sinulla kaapeissa.
    ihana tuo tiili/levy hyllyt!! peukutus!!!
    (joo mahatauti on ollut minunkin seuralaisena jo useamman viikon...kohta kuukauden...
    ei oo lääkkeitä ...reseptillä mahdollista,sanoi lääkäri,:( saada?,apteekin hyllyn lääkkeet ,eivät auta minua.saa nähä näkeekö enää tervettä päivää..alkaa epätoivo langeta toveriksi:(( istuminen tuottaa kipua? )
    Mutta Sinulle Sesse toivon oikein ihania kevät päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun ikävää Liisa! Toivotaan tosiaan että saisit helpotuksen <3

      Poista
  8. Minä heräsin viime yönä siihen kun joku huudahti ja sanoi nimeni!?? Kotona olin vain minä ja koirani...olisikohan liittynyt siihen että tavallaan "haen" uskoa ja rukoilin ennen nukkumaanmenoa jotta herra auta minua!?? Vaikea aika menossa ja mietin kovasti keneen turvaan elämässä...Pelottavaa toisaalta tällainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, en ole mikään raamatunselittäjä, mutta tuli mieleen, että koska olit rukoillutkin Herraa auttamaan sinua, niin voisiko ajatella, että Hän tahtoi osoittaa sinulle, että Hän on kuulolla, lähelläsi.

      Poista
    2. Jeesus sanoi, että sitä joka hänen tykönsä tulee, hän ei heitä ulos:)

      Poista
    3. Jeesus on paras auttaja, jä Hän tietää sinun etsintäsi! Ole turvallisella mielellä, ja anna elämäsi hänen hoitoonsa, jossa on paras turva. Siunausta sinulle <3

      Poista
  9. Hyvässä järjestyksessä on vaatteesi.
    Kaikkea hyvää sinulle

    VastaaPoista
  10. Niin vatsahaava/?,mahahermot sökönä,
    Mutta tämä päivä "Kiitos Taivaan Isälle",on ollut hyvä!
    :)meillä satanu riisiryynejä,välliin aurinko paistanut kauniisti,Ommellut olen (rästitöitä),Silitys urakan alan ompeluitten jälkeen:)
    Minulla unohtui sanomatta,se kudottu neliö.peitto/suoja,Todella kaunis.:)
    Mukavaa sunnuntai-ilta,Sinulle Sesse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. +++++++++++++ Nuo merkit teki Hipsu kävellessään tämän tietskan yli, kai toivetteli puolestani sinulle mukavaa sunnuntai iltaa :)

      Poista
  11. ;)
    Halaukset ja pehmoiset silitykset ihanalle Hipsulle:))

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)