Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 21. helmikuuta 2020

Väsymystä ja kukinnan iloa




Perjantai ja siivouspäivä taas kerran. Onneksi on jo loppusuoralla, kun istahdin tähän koneelle välillä ja söin samalla toisen aamupalani eli kahvikaakaota ja kaksi pientä palaa gluteenitonta leipää paahdettuna, kera margariinin.(Miksiköhän muuten gluteenittomat leivät on yleensä paljon pienempiä kuin tavalliset?) Nyt olen oppinut kyllä vahingosta, etten enää laitaa kahvimukia tietska pöydälle, kun se silloin kerran kaatui, onneksi siitäkin selvittiin silloin säikähdyksellä. Nyt nostan jakkaran vierelle pöydäksi, missä voin pitää kahvimukin :) Eteinen ja kuisti pitäisi vielä imuroida. Sitten saa riittää.













Eilen olin illalla olevinaan ihan "loppu", kun oli ollut työpäivä ja kylätalo-tilaisuus. En jaksanut/muistanut edes kylätalo-koria tyhjentää, aamulla vasta huomasin, että siellä oli vielä maito ja mehutölkit.. En tiedä miten olinkin niin väsynyt, enkä sängyssä meinannut saada kuitenkaan unta.













No mutta, nyt on päivä uusi. Aamullakin vielä tuntui, etten jaksa ruveta siivoamaan, varsinkin kun oli ajatus, että on "pakko", kun mies oli kutsunut vieraan huomiseksi. Kyllä kuitenkin piristyin ja imuroin samantein yläkerran makkarinkin pitkästä aikaa. Ja kyllä sitä latautuu jotenkin, kun saa olla yksin välillä... introvertit tarvitsevat sitä yksinäisyyttä, omien ajatusten kanssa oloa välillä. Miekkoseni on kaupunki reissulla.













Kuvat on kaktuksestani, joka alkaa kukkia kauniisti, kaksi ylimmäistä on jokunen päivä sitten otettuja, vähän pimeänä ajankohtana. Viimeinen on otettu tänään, valoisampi kuva, vaikka täällä on harmaata ja sataa vettä. Leppoisaa viikonlopun alkua!

10 kommenttia:

  1. Kuvat ovat todella kauniit!
    Tiedän tuon tunteen "kunpa sais olla yksin,rauhassa -touhuta"
    Hyvää viikonloppua!,Sinulle Sesse!

    jk.vettä/räntää täälläkin sataa.silitän ja ompelen vuoron perään:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin välillä tuuli puhalsi vaakatasossa vettä...ei koirakaan viihtynyt kauaa ulkona, vaikka olikin "koiranilma", mieluummin makailee sisällä laverilla pikkuhuoneessa. Hyvää viikonloppua Liisa <3

      Poista
  2. Välillä on tällainen vesisateinen päivä, se voi väsyttää jo itsestään, heti kun aurinko paistaa, niin jo piristää, vaihtelevaa on sää, ja mielikin joskus.
    Kaunis tuo joulukaktus, mua harmittaa kun äidin hoitopaikkaan jäi 2 joulukaktusta ulos viime kesänä, nyt ne olis täällä kukkineet varmaan, mulla ei ole yhtään kaktusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aika ankea sää tänään. Kaktukset on kyllä kauniita kukkiessaan, tuo on sellainen kevätkaktus eli pääsiäiskaktus :)

      Poista
  3. Hienoa, että kaktuksesi kukkivat. Omani kukkivat joulunaikaan ja nyt ilmeisesti odottavat jo kesää.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin toinen kaktus, kirkkaamman punainen, taitaa muistaakseni olla joulukaktus, joka taisi yhden kukan tehdä aiemmin, tämä vaaleampi on kevät-kaktus :)

      Poista
  4. Hienosti alkavat kukkia kaktuksesi. Täällä ei näy nuppujakaan. En tiedä miten ne saisi kukkimaan.
    Kevätkaktuksia haluan kyllä lisää kun vaan löytyy kaupasta.
    Tänäänkin jatkuu sade, ikisadettako lienee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on ihan hirveä sade ollut koko päivän...

      Poista
  5. Sieltähän pilkistää ihan kukan värinen sydänkin vihreän välistä:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)