Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Tänään ei sada!




Nyt vaihteeksi satamaton päivä, mikä on ihan kiva, kun pari päivää satoi lähes tauotta. Kylmä tuuli kyllä on. Eilen meillä oli vieraita, ensin tuli uskova vanha tuttu yllättäen ja sitten jonkun ajan päästä uusi tuttava, nuorempi mies,jonka mieheni oli pyytänyt kylään.
Kahviteltiin ja pidettiin pienimuotoista "Raamattu-piiriä". Myöhemmin kun vanhempi mies oli lähtenyt katsottiin Paavali Dvd:tä.













Muuten ei ole ollut mitään erikoista. Eteinen oli "täynnä" kierrätys/jäte pisteelle vietäviä, tänään vihdoin saatiin vietyä ne pois, ja poikettiin kaupassa samalla. Muutamia lehtiäkin tuli jaettua postilaatikkoihin.
Elmo oli tyytyväisenä autossa sillä aikaa, takapenkillä nukkui. Elmo on kyllä vanhentunut "silmissä", tosi paljon kotona nukkuu. Tänään kyllä kaupasta tultua tapasi koiraystävänsä, ja oli niin innoissaan, että juoksi tosi kovaa, niin että yhtäkkiä vinkaisi ja vähän jalkaan näytti ottavan...
Meidän vanhempien pitäisi muistaa jo varoa äkkinäisiä liikkeitä... Emäntä ja koira samanlaisia :)
Illalla käytettiin Elmo pesulla saunassa, kyllä olikin sen tarpeessa. Elmo kyllä inhoaa pesemistä, se on tahtojen taistelu.
Itsekin käytiin saunassa.






Pari kukkakuvaa















Tulilatvassa on nuput,mutta ei näy vielä aukeavan.











Ne aiemmin leikkaamani juorun "oksat" ovat täynnä juuria, pitäisi istuttaa ruukkuun. Kyllä myös tulilatvan "oksiin" on tullut vedessä juuret,vaikka ei niin isoja kuin juoruun.


Mies meni päikkäreille, hänellä on illemmalla vielä sähly. Muakin vähän väsyttäis, vaan en taida lepääään mennä. Ommeltuakaan ei ole tullut moneen päivään, paitsi, että miehen pari vaatetta korjasin eilen. Pikku korjauksia. Tämmöistä täällä tänään. Teille mukavaa päivää :)




11 kommenttia:

  1. Niin ne lemmikit ikääntyvät, jotenkin surullista se on, miten aika kuluu. Onnea on kumminkin lukea näitä ihania juttuja onnellisista lemmikeistä, joista pidetään huolta, kunpa kaikilla olisi yhtä hyvä koti! Elmo voi luottaa siihen, että hänestä huolehditaan, läpi sairaudet ja muut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän me kaikki ikännytään... Toivoisin, että Elmo voisi nukahtaa kotona ikiuneen rauhallisesti vanhuuteen, kaksi edellistä koiraa piti viedä lopetettavksi, kun olivat huonossa kunnossa.

      Poista
  2. Oliko mielenkiintoisesti tehty tuo elokuvaa? Meillä on joiakin noita Raamattuelokuvia katseltu, mutta tuota ei ole taidettu nähdä.

    VastaaPoista
  3. Välillä onkin tosi kiva katsella elokuvia. Voi Elmoa♥ Meilläkin koira vanhus täytti jo 14v syksyllä, vielä ei mitään kipuja ole ollut, mutta kyllähän se tiedetään että nyt eletään hetki kerrallaan kun sitä ikää jo niin reippaasti on..Mukavaa sunnuntai-iltaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elmo täyttää tänä vuonna 13 vuotta, suunnilleen, ihan tarkaa syntymäaikaa ei tiedetä.

      Poista
  4. Kauniita kukkia Sinulla on!
    Korreita-ruukkuja:)
    voi Elmo:)...vanhuus tulee koirillekkin,säryt ,ja nivelrikot...
    Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Ymmärrän Elmoa tuon vanhenemisen suhteen! Aina sitä ei muistakaan kun innostuu jostain. Kiva tuo että Elmo sai rauhallisesti levätä oman auton kyydissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elmo tykkää olla autossa, mutta jos on pitempi matka, alkaa välillä hermostua ja vinkua..

      Poista
  6. Minulla on myös noita raamattu elokuvia ja raamattu aiheisia muita elokuvia.
    Viherkasvisi näyttävän voivan hyvin, kun ovat valoisassa paikassa ikkunalla.Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin useampia noita videoina ja dvd:nä. Videoita ei paljon enää tule katsottua, vaikka video laite on vielä pikkuhuoneessa. Ihmeen hyvin kukat ovat talven viihtyneet, ehkä lisävalon ansiosta pimeänä aikana. Kiitos samoin sinulle!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)