Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 11. helmikuuta 2020

Kenellä "koirakuume", kenellä ei...



Hyvää tiistai päivää! Eilen iltapäivällä käytiin ystävien luona kylässä. Näin siellä mukavan idean, lyhtyyn, joka oli olohuoneen hyllyllä, oli laitettu lasien taakse kaksi mustavalkoista valokuvaa, lapsenlapsen rippikuvat. Ei ole itsellä tullut tuollainen pieneen mieleenkään. Ehkä kokeilen sitä joskus joidenkin kuvien kanssa :)





Tänään käytiin kaupungissa, ruokailussa ja asioilla. Huomenna on meille tulossa vieraita ja sitten illalla vielä on Laulusiskojen harkat, pitkästä aikaa, kun vetäjällä on ollut flunssaa ja väsymystä.
Ylhäällä olen ommellut pikkuhiljaa yhtä kassia/laukkua sekä yhtä tilkkupäällistä tuoliin taas. Tilkkujen mukana tuli taas ompelu-buumikin, niinkuin arvasinkin :) Tässä tämä laukku, laukussa on beessi toppavuori (vanhasta saadusta päiväpeiton palasta), päällisen laivakangas ja hihnojen kankaat on sieltä kolmen euron säkistä. Ja lankoja myöten kaikki kierrätettyä. Samoin ompelukonekin aikoinaan saatu :) Laivakangas sopii hyvin näin merimiehen tyttärelle :)
Kuva taas kerran huono...












Sanaristikoita olen myös täyttänyt pitkästä aikaa. Eikös ne ole muistillekin hyväksi :) Tänään kaupungista tullessa poikettiin samalla "koiratalolla" moikkaamassa koiria, kun nähtiin ne pihalla. "Koiratalo" on sellainen, missä eräs nainen hoitaa ulkomailta tuotuja, pelastettuja koiria. Me aika usein käydään aidan takana moikkaamassa niitä koiria, ja ne jo tuntee meidät. Tällä hetkellä siellä on 15 koiraa hoidossa. Siellä olisi nyt yksi koira kiireesti tarvitsemassa hyvää kotia, meillekin sitä tarjottiin, mutta emme nyt siihen langenneet :)




Tytärkin oli jakanut Face bookissa ihanan näköisen kotia etsivän koiran kuvan, sanoinkin miehelle että vieläköhän tulee kolmas samanlainen "tarjous", että kolmas kerta toden sanoo, niinkuin äiti aikoinaan sanoi. Miehellä kun on vähän "koirakuume" taas, vaikka minä sanoin, että katsotaan sitten kun Elmosta aika jättää, jos otetaan joku pikku-koira. On meillä ollut välillä kaksikin koiraa samaan aikaan, mutta en nyt kuitenkaan ole kauhean innostunut ajatuksesta ... vielä ainakaan.




Sauvalenkilläkin kävin. Hyvää päivän ja viikon jatkoa!




















12 kommenttia:

  1. Sä olet ollut ahkera, sauvakävely, se tekee hyvää.
    Koirakuume kyllä pääsee aina yllättämään .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollutkaan pitkään aikaan tullut otettua sauvoja mukaan kävelylle. Tuosta koirakuumeesta en tiedä..kun ennestäänon jo koira ja kaksi kissaa...riittäisi mulle :)

      Poista
  2. Tuo kassi nosti tämän laulun mieleeni;

    On laiva valmiina lähtöön
    se kaukomaille käy
    Missä taivaalla illan tullen
    ei pohjantähteä näy
    Kun nousee purjeet purren
    ja köydet irrotetaan
    Tänne ystävä armas surren
    sua jäämme me kaipailemaan
    Ja ellet sä luoksemme tulla
    vois milloinkaan uudestaan
    Niin kuitenkin sydämissämme
    sua vain aina muistellaan
    Me kanssasi riemuita saimme
    ja katsella maailmaa
    Monta ihmettä näytit sä meille
    jotka nyt meitä lohduttaa saa
    Me tiedämme että sä lähdet
    vain koska muuta et voi
    Ja me toivomme että nyt sulle
    pian taas laulu onnesta soi
    Ja toivomme että nyt sulle
    pian taas laulu onnesta soi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita kaukomaita on isäni merimiehenä kierrellyt, tosin vanhempani erosivat jo minun pienenä ollessa.

      Poista
  3. Toivottavasti koirat löytävät hyvät kodit.
    Vai olet merimiehen tytär, ihana kassi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että koirat saavat hyvät kodit tosiaan! Joopa joo, merimiehen tytär, mutta vanhempani erosivat jo minun pienenä ollessani ja sain isäpuolen viisi vuotiaana, tavallinen työmies oli hän.

      Poista
  4. Monenmoista mukavaa menoa ja puuhaa on ollut. Mukava oli lukea, että ompelubuumi on meneillään. Peukkua ompeluhommille. Minulla on vähän kultakuume aina. Tai oikeastaan useasti tosi usein. Sauvalenkillä käynti on kyllä tosi hyvä juttu. Mukavaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Tarja :) Ompelubuumi iskee säännöllisen epäsäännöllisesti :)

      Poista
  5. ..tuo koira kuume on varmasti,miettimis-paikka?
    Minä kallistuisin melkein kissaan ,vaikka ikäni oon kissoja pelänny..
    Kaunis kassi.
    Lenkkeily tekee terää,;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen enemmän kissa-ihminen, mutta mies enemmän koira-ihminen, niin siinä tasapainoillaan niin, että molemmat on tyytyväisiä :)

      Poista
  6. Do you realize there's a 12 word phrase you can speak to your partner... that will induce deep emotions of love and instinctual appeal for you buried within his chest?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, please and guard you with all his heart...

    12 Words That Trigger A Man's Love Instinct

    This impulse is so hardwired into a man's mind that it will make him work harder than ever before to to be the best lover he can be.

    Matter-of-fact, triggering this mighty impulse is so mandatory to getting the best ever relationship with your man that as soon as you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You'll instantly find him open his mind and soul for you in a way he's never experienced before and he will distinguish you as the only woman in the galaxy who has ever truly tempted him.

    VastaaPoista
  7. Did you hear there is a 12 word sentence you can speak to your crush... that will trigger deep feelings of love and instinctual appeal to you deep inside his heart?

    That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, adore and protect you with all his heart...

    12 Words Will Trigger A Man's Love Instinct

    This impulse is so built-in to a man's brain that it will make him try harder than ever before to build your relationship stronger.

    In fact, fueling this all-powerful impulse is absolutely mandatory to having the best ever relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You'll instantly notice him open his soul and heart to you in such a way he never experienced before and he'll see you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly tempted him.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)