Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Auto reissu ja kukkiaTämä alku viikko on ollutkin vaihteleva. Isäntä ehdotti jo eilen, että käytäisiinkö tänään Salossa. No mikä ettei! Tällä kertaa en kuitenkaan halunnut Aarresaari-kirppikselle, vaikka mies sitä kysyikin :) Sieltä olisi voinut tehdä lisää löytöjä, ja päätin että nyt saa riittää tällä kertaa nuo eiliset löydöt.
Kävimme siis vain pitseriassa/kebab paikassa syömässä kebabit. Hyvää oli pitkästä aikaa. Kävimme myös Hesessä kahvilla. Kierreltiin kaupungilla kävellen ja oli kylmä, varsinkin tuuli. Olisi kannattanut laittaa paksummat ulkoiluhousut, kun minulla oli vain pitkät kalsarit ja farkut, onneksi sentään lämpimämpi takki.

Takaisin päin ajellessa käytiin Lidlissä ja Honkkarissa. Ostin Honkkarista pienten päivittäistuotteiden lisäksi itselleni tällaisen työkalu-pakkauksen,(8 euroa maksoi) nyt saan laittaa ne omaan pakkiini, niin ei tarvitse isännän työkalu-laatikosta kaivaa. Mulla on nimittäin eteiskomerossa aikoinaan kierrätyskeskuksesta ostettu puinen työkalupakki, jossa on jotain työkaluja ollut. Tuossa oli mukana tuo ruuvinväänninkin. Ostin myös pari pakettia servettejä soppakirkolle, kun olivat vain 0,50 e/pkt.
Eilen istutin nuo juorun sekä tulilatvan oksat.


Viimevuotisten pääsiäisnarsissien alutkin on kasvaneet vähän.
Ja kaktus kukkii <3

Tämän iltainen Lauluharkka/laulusiskojen tapaaminen peruuntui vetäjän terveysongelmien takia, mutta huomenna sitten Soppakirkolle töihin. Heissan!

8 kommenttia:

 1. Kiva se onkin välillä käydä jossain eri paikoissa ajelulla :)
  Toivottavasti kukat juurtuvat, ja on hieno kakstus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se jotain vaihtelua tavallisiin päiviin nähden. Tuo kylmä tuuli vaan vähän pilasi tunnelmaa,kun paleli. uskon että kukat juurtuvat,kun oli kunnon juuret..eletään ainakin toivossa :)

   Poista
 2. Kyllähän jokaisella naisella oma työkalupakki pitää olla =) Minulla on vaaleanpunainen ja ahkerassa käytössä.
  Tulilatva se vaan pitää pintansa suosittuna huonekasvina. Minä muista kun sain yli 60 vuotta sitten punaisen tulilatvan syntymäpäivälahjaksi. Vasta ostin uuden marketista mutta se alkoi kuolemaan heti, en tiedä miksi.

  VastaaPoista
 3. just tänään sanoin miehelle että käydään jossain vauheessa Salossa,kunkuukauden päästä menen Salon sairaalaan suonikohju leikkaukseen, siitä on aikaa kun Salossa viimeks ollaan käyty,ohi vain on ajettu, meiltä on n. 60km.Saloon.
  Kaunis tuo kaktus,itelleei olekoskaan tullut ostettua tuota kukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä on Saloon noin 40 km. Kesällä viimeistään tulee siellä varmaan käytyä taas, Salo on kiva kesäkaupunki :)

   Poista
 4. No nyt on Sinulla ikiomat työkalut!
  ..jokaisella ":))hienolla naisella on ruuvari-käsveskassa"..sanoi kerran opettaja;)))
  Erittäin virkeät kukkajutut,
  Aurinko tekee ihmeitä,kukille ja meille:)) ihmisille..suupielet väkisin käänty ylös :)päin mollukan ilmestyessä taivaalle;))
  ..Mukavaa torstaita!
  jk.minä vaan ompelen........ :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työkaluja on hyvä olla, muutamia on ollut siellä puupakissa, mutta nyt tulee tuosta lisää :) Minäkin ompelin eilen ja lisääkin ehkä tulee...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)