Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 24. helmikuuta 2020

Tuulta ja aurinkoa




Tänään on näkynyt ulkona aurinkoakin, mutta tosi kylmän raaka tuuli. Sisälle ei aurinko paista, kuin kuistille, sieltä otinkin vähän kuvia, ihan vaan auringon paisteen vuoksi, se saa värit elämään.Mutta ensin Hipsu. Rasmuksestakin otin kuvan, mutta en nyt löytänyt sitä, taisi jäädäkameraan...












Muuten kävimme taajamassa, kävin varaamassa itselleni ajan hiusten tasoitukseen/ leikkaamiseen, riippuen siitä paljonko joutuu lyhentämään, miten huonossa kunnossa latvat on. Se kampaamo-aika on huomenna Evästä päivään-tilaisuuden jälkeen.
Sen jälkeen kävimme ravintolassa syömässä puoliksi pitsan ja juomassa kahvit. Siellä olisi ollut lounas pöytäkin,mutta mies halusi mieluummin pitsaa..ja hyväähän se olikin. Lopuksi käytiin vielä kaupassa, kun olin aamulla huomannut, että mun välttämättömyys tuote, kauraryynit, oli lopussa, samoin kauraleipää oli vain viipale jäljellä.



Mutta tässä auringon paistetta kuistilla, jouluksi laitetut punaiset verhot on vielä ikkunoissa siellä.





















Kumman kauniilta näyttää nyt tuo punainenkin, kun aurinko paistaa, vaikka ei kuulukkaan mun varsinaisiin lempiväreihin :) Nyt lähden kurkkaamaan onko postilaatikkoon tullut mitään... hei vaan ja aurinkoista päivää. (Tuuli kyllä humisee niin kuin aikoisi kaataa talon..).










10 kommenttia:

  1. Tänään on ollut ihan mahtavan aurinkoinen keli! Ei pilvenhattaraakaan taivaalla. Kyllä kelpaa, ihan keväinen olo tulee tästä valosta. Mulla kyllä paistaa aurino kaikkiin huoneisiinkin vuorollaan, se nostaa lämpötilan lisäksi mielenkin korkeuksiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänäänkin (tiistaina) on aurinkoista, meille ei kuitenkaan paista sisälle aurinko, ainakaan vielä,kun se paistaa väärästä suunnasta...

      Poista
  2. Totta, tänään tuuli navakasti, vaan paistoi kyllä aurinkokin ihanasti täydeltä taivaalta.
    Mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on ollut vielä parempi sää, kun ei tuule niin kylmästi :)

      Poista
  3. Tänään aurinko paistoi,se piristää mieltä.
    Kaunis verhoja suloinen kissa.
    Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluverho saa olla kuistilla vielä hetken, ennen kuin teen pääsiäis-siivouksen :D Vielähän tässä on toista kuukautta pääsiäiseen.

      Poista
  4. Kyllä on tuulta riittänyt. Laitettiin takkaan tulet nyt illalla ja huonosti vetää kun tuuli painaa ilman takaisin taloon. Ihan kunnollinen myrsky koettiin viikonloppuna. Mekin syötiin pizzaa, mutta ihan vaan kotona! Hyvältä maistui sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli myös hyvin tuulista monta päivää, nyt se on helpottanut :)

      Poista
  5. Kiva kuisti sinulla ja kisukin on söpö. Aurinko paistaa meilläkin ja lumityöt odottaa ulkona. Mukavaa laskiaistiistaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei ole lumen häivääkään. Kiitos, olimmekin laskiais-ruokailussa :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)