Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 28. helmikuuta 2020

Tehdäkö vai eikö tehdä...Rasmus "uuden" täkin päällä :)

Ulkona paistaa komeasti aurinko, mutta 9 astetta oli pakkasta aamulla. Nyt on suunnilleen nollassa. Minä olen tehnyt kotihommia, tai oikeastaan koneet on tehneet, toinen pesi pyykkiä ja toinen tiskaa:)
En jaksanut kaivaa tänään imuria esiin, vaan lakaisin vaan lattiat ja rikkaimurilla imuroin isoa mattoa, ensin olin ottanut suurimmat harjalla. Meillä on kaksi puu roskan ja muun "ulko roskan" tuojaa :) Mies tuo polttopuiden ja sukkiensa mukana puu roskaa ja Elmo kaikenlaista heinä roskaa ja muuta sellaista turkissaan, molemmat yleensä ovat tuossa matolla paljon, niin siinä suurin osa roskistakin on. Uusi värikäs matto on hyvin hyvä keräämään itseensä roskaa, ja huonompi luovuttamaan niitä pois, kun ne takertuvat siihen kiinni.


Mies ehdotti eräänä päivänä, että vaihdettaisiin huonekalujen järjestystä,että tulisi enemmän tilaa...täytyy miettiä tulisiko tilaa enemmän ja miten paljon sitten joutuisi vaihtelemaan kaikkien paikkoja, ja esim.taulujen järjestystä ym. Kun "pakkohan" mun sisustus-silmään sopivaksi olisi ne saada, ei se ole niin, että vaan sohva siirretään paikasta A paikkaan B, ja iso kaappi paikasta B paikkaan C,koska kaikki vaikuttaa kuitenkin kaikkeen...naiset kyllä ymmärtävät sen ...Totta on kyllä, että meillä on ahdasta.


Viikon päästä miehellä on ensimmäiset näytelmäharkat (pääsiäisnäytelmään). Ajattelin sitäkin, että jos yhdessä siirrettäis silloin edellisenä päivänä ne huonekalut ja minä voisin sitten viikonloppuna rauhassa tehdä sisustus hommia,kun painavat huonekalut olisi siirretty ja mies on siellä harkoissa yötäkin. Olisikohan tuo hyvä idea... En nyt ainakaan halunnut vielä ruveta niiden kanssa touhuamaan. Enkä yksin uskalla kovin painavia siirtääkään selkäni tuntien.

Tällaista höpötystä tänään :) Mukavaa viikonlopun alkua <313 kommenttia:

 1. Rasmus nauttii olostaan :)
  Piti lukea puuroska kaks kertaa, ennen kun tajusin, että ei siinä puuroa tarkotetakaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :) Olisi pitänyt varmaan kirjoittaa erikseen puu roska :)

   Poista
  2. No nyt laitoinkin sen niin...on selvempi :)

   Poista
 2. Minulle puuroska on hyvin tuttua. Koululaisena tehtäväni oli kantaa klapuja kellarikerroksen liiteristä muurien eteen. Muurien pesässä poltettiin, ja sitten nautittiin lämmöstä, kun oli saatu pellit kiinni. Muurit lämpenivät siinä hitaasti ja luovuttivat lämpöä hitaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on pönttöuunit sekä olohuoneessa että yläkerran makuuhuoneessa,ja keittiössä puuhella. Aika paljon lämmitetään uuneilla,kylmemmillä säillä laitetaan lisäksi öljylämpö.

   Poista
 3. Kummasti se huonekalujen uudelleen järjestely piristää. Ainakin tulee aluset siivottua :) Oonpa itekki jo miettinyt, ainakin sängyn kääntämistä. Mutta vielä on mietintävaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekaluja voisi vielä siirtääkin, mutta kaappien tavaroita ei oikein kannata enää siirtää toiseen kaappiin, koska vanhasta muistista menisi aina vanhalle kaapille...

   Poista
 4. just näin "itekseen ,omissa oloissa",tuo sisustus juttu on aikamoista terapiaa;))
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Itsekkin olen jo pitemmän aikaa ajatellut laittaa oman huoneeni erijärjestykseen, pari vuotta sitten laitoin huoneeni vaalean vihreäksi,aikaisemmin se oli sininen.
  Kohta alkaa ikkunoitten pesu ja verhojenkin, aurinkoista kun on ollut nyt,niin näkyy olevan likaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on satanut vaihteeksi lunta koko päivän! Nytkö se talvi tuli ? No ei, ihan kohta on kevät :) Ja kevät siivoukset...

   Poista
 6. Your Affiliate Money Printing Machine is ready -

  And earning money online using it is as easy as 1--2--3!

  This is how it all works...

  STEP 1. Input into the system what affiliate products the system will promote
  STEP 2. Add PUSH BUTTON TRAFFIC (it takes JUST 2 minutes)
  STEP 3. See how the affiliate system grow your list and sell your affiliate products for you!

  Do you want to start making profits???

  You can test-drive the system for yourself risk free...

  VastaaPoista
 7. If you're trying to burn fat then you have to start following this totally brand new custom keto meal plan diet.

  To design this keto diet, licensed nutritionists, fitness trainers, and cooks have united to develop keto meal plans that are useful, painless, cost-efficient, and enjoyable.

  From their first launch in 2019, thousands of people have already completely transformed their figure and health with the benefits a professional keto meal plan diet can provide.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones provided by the keto meal plan diet.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)