Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Talitintin taivas


"Millainen on talitintin taivas, millainen se on..."









Katselin vanhoja lasten levyjä (hengellisiä) cd-hyllyistä. Kolme levyä löysin, yhden jouduin vaihtamaan uuteen koteloon, kun entinen oli ihan risa. Siellä oli levy "Talitintin taivas", tuli ihan haikea mieli kun muistin kuinka oltiin sen levyn julkaisu konsertissa, oliko se nyt Järvenpäässä. Siellä oli soittamassa jonkun sijaisena tuttavamme,joka pyysi meitä sinne. Kiva konsertti oli ja mun nuorimmainen oli ainakin mukana, hälle ostettiin (vai saatiinko) tuo Talitintin taivas-levy. Haikealta tuntuu tuollaiset muistot.




Ajattelin antaa niitä levyjä esim. pyhäkoulukäyttöön tai srk:n nuorille "siskoille", joilla on pieniä lapsia. Mietin ottaa ne mukaan lauluharkkoihin tänään. Pitkästä aikaa on lauluharkat tänään, pääsen yhden "siskon" kyydissä tuolta taajamasta, jonne mies heittää mut.
Nyt onkin erikoinen keskiviikko, kun huomenna on vapaa päivä, kun soppis on poikkeuksellisesti vasta sunnuntaina. Vois vaikka siivota huomenna...tai sitten jotain muuta, jos isäntä menee kaupunkiin.




Meille piti tulla tänään vieraita, mutta olikin peruuntunut. Pari tuntia odotettiin, kunnes saatiin tietää, etteivät tulekaan, kun oli muuta menoa heillä. Tällaista tänään. Mukavaa iltaa teille, meillekin varmaan tulee mukava ilta siellä lauleskellessa ja kahvitellessa :)

9 kommenttia:

  1. Ihana idea laittaa levyt kiertoon muita ilahduttamaan. Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mukava ilta oli,levyt menivät pyhäkoulu käyttoon ja samoin pari kirjasta askartelu ym. ohjeita. Lauleltiin pienellä porukalla,kun niin monta oli poissa.

      Poista
  2. Kaikki mahdollinen vaan kiertoon,Sallan sanoin:)muita ilahduttamaan:)).
    ...joskus ihmis mieli ymmärtää tuon turhan oototuksen,,joskus se jopa pännii...
    Mukavaa vapaapäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, olishan sitä voinut ilmoittaa heti kun tiesi ettei pääse... vasta kun mieheni soitti sinne, niin sai tietää etteivät tulekkaan.

      Poista
  3. Kierrätys on siitäkin kivaa kun sillä voi tuottaa hyvää mieltä seuraavillekin esineen/asian saajille:) Ikävä odotella turhaan:( Mukavaa viikon jatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvään käyttöön menivät, pyhäkouluun, itsekin kun aiemmin olin siinä mukana, niin noita leyjäkin käytin.

      Poista
  4. Kyllä lasten vanhoja tavaroita katsellessa rupeaa väkisinkin muistelemaan. Meillä isommat lapset kuunteli kasetteja ja niiden kuuntelusta on myös jäänyt mieleen muistoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä vaan välillä kaiholla muistelee nyt, kun lapset on jo aikuisia :) Rakkaita <3

      Poista
  5. As reported by Stanford Medical, It's really the ONLY reason this country's women live 10 years longer and weigh an average of 19 KG less than us.

    (And really, it is not about genetics or some hard exercise and EVERYTHING to do with "how" they eat.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "what"...

    CLICK this link to reveal if this easy test can help you discover your real weight loss potential

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)