Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Ihan pieni tilkkutyö :)Tänään oli siis työpäivä,kyllä se siinä meni, vaikka olikin erilainen "sabluuna" tälle päivälle töissä. Torstaina palataan taas normaaliin :)
Kotona illalla,kun mies lähti pelaamaan sählyä, minä riensin taas tilkkujen pariin... hulluus on iskenyt... Pyörittelin niitä, erilaisia käsissäni, ja kiinnitin huomioni yhteen ikivanhaan tilkkuun ja kokeilin sitä uudemman sinisen tilkun kanssa. Sehän alkoi näyttää ovelta kauniine lasiruutuineen. (Tuli mieleen sininen talo, entisellä mökki-paikkakunnalla, olin siihen vähän ihastunut silloin ja yritin katsella asuuko siellä ketään, kun ei ihmisiä siellä näkynyt. Kun mietittiin sitäkin, että jos muutettaisiin sinne mökki-paikkakunnalle, johonkin isompaan taloon..kun mökki oli pieni,silloin lapsista oli vielä kolme kotona... no, se oli vain sellainen ajatus, haave sinisestä talosta... nuorimmainen sanoi silloin, että susta tulisi sitten sinisen talon nalle...se oli kai joku lasten ohjelma :)
Niinpä tästä tilkku-ovesta tuli sinisen talon ovi, ja kissa tietysti odottamassa oven takana :)Ehkä joskus tulee jotain muutakin kuin tilkku-juttuja ... Mukavaa viikon alkua!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa tilkkuilua! Mukavaa sunnuntai-iltaa ja tulevaa viikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Kisu on mystisen taikatalon asukas.

  VastaaPoista
 3. Sulla on kivoja tilkkujuttuja tullut ommeltua:) Minuakin se kiinnostaisi, mutta en vain ole saanut aikaiseksi kokeiluakaan. Mulle tuli noista sun tilkuista mieleen yksi luonnoksissa lojunut tilkkujuttu, jonka julkaisin nyt tämän sun jutun innoittamana:)

  VastaaPoista
 4. As reported by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh an average of 19 kilos lighter than we do.

  (And by the way, it really has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and EVERYTHING around "HOW" they eat.)

  BTW, I said "HOW", not "WHAT"...

  Tap this link to determine if this quick quiz can help you discover your true weight loss potential

  VastaaPoista
 5. If you're looking to burn fat then you absolutely have to start using this brand new custom keto meal plan.

  To create this keto diet, licensed nutritionists, fitness trainers, and top chefs have joined together to produce keto meal plans that are efficient, convenient, economically-efficient, and satisfying.

  Since their launch in early 2019, thousands of individuals have already remodeled their figure and health with the benefits a professional keto meal plan can offer.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones provided by the keto meal plan.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)