Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Vanhoja kuvia Kasvihuoneilmiöstä



Tänään käytiin Kasvihuoneilmiössä. Oli siellä sisustuksessa tapahtunut muutoksia remontin jälkeen. Juotiin kahvit ja Kasvihuoneilmiön kuuluisa valtava munkki puoliksi :) Kierrettiin myös paikka, muttei ostettu mitään.
Katselin kyllä puoleen hintaan olevia kirjoja (5 e), mutta tulin siihen tulokseen, etten tarvitse mitään. Kanitkaan eivät nyt olleet paikalla. Olisin ottanut jotain kuvia, mutta olin unohtanut kännykänkin kotiin lataukseen. Laitan tänne jonkun vanhan kuvan, jos löydän arkistosta.








































Tässä vanhoja maistiaisia, jos joku ei ole Kasvihuoneilmiössä koskaan käynyt :) Tiedäthän, että kuvat saa suuremmiksi kuvaa klikkaamalla :)





Kotona olen keitellyt miehelle inkiväärijuomaa puuhellalla. Ja myös eilisen ruuan lopun lämmitin siinä lounaaksi ja lisäksi paistoin kananmunia. Ja keitin veden, murukahvia varten.
Ulkona sataa vettä, niinkuin täälläpäin enimmäkseen muutenkin. Ei ole nyt tullut moneen päivään käytyä lenkilläkään sateen ja muiden menojen takia.




Hei-hei!

8 kommenttia:

  1. Heipä Hei!! Onpas paljon nähtävää:),tuolla Kasvihuoneilmiössä:)
    ja oispa mukava joskus käydä,missähän kaukana mahtaa olla?,ei taia potkurilla viittiä lähtä tuleman:)
    voi ei tuota teiän alueen vesi sadetta....toivotaan että ,tulis pikkupakkkaset ja vähän lunta;)) ?
    Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa ensimmäistä helmikuun viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä tosiaan on silmänruokaa :) Kaikenlaista isompaa ja pienempää tilpehööriä, huonekaluista kirjoihin, astioista ruukkuihin ja tekokukkiin, korteista vanhoihin ehtiin... Kasvihuoneilmiö sijaitsee vanhan Helsinki-Turku tien varressa. Meiltä on vain 4-5 km, joten tulee huvikseen käytyä aina silloin tällöin. Tänään myöhemmin päivällä parani sää ja mentiin taas Elmon kanssa kävelylle, aurinkokin näyttäytyi :)

      Poista
    2. Siis lehtiin oli tuo yksi sana...eikä ehtiin..

      Poista
  2. Kävin Kasvihuoneilmiössä muistaakseni viime kesänä. Onko siellä tehtyä tällä välin remonttia? Kasvihuoneilmiö on ihan omanlaisensa paikka, josta harvoin tulee mitään ostettua, mutta kiva siellä on käydä kahvilla ja katselemassa ihmeellisyyksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vasta aukesi nyt helmikuun alussa remontin jälkeen. Kattoremonttia taitavat varaston puolella vieläkin tehdä, mutta varsinainen puoli on nyt auki. Onhan siellä hintavaa, joten ei kyllä tule paljon mitään ostettua, mutta "jännä" paikka kuitenkin.

      Poista
  3. Hirveesti tavaraa tuola on! Harvoin tulee silti mitään oikein ostettua. Ihmettelen aina, meneekö siellä jotain kannattavuuteen asti. Noi isot eläimet ois aika kivoja pihalla, mut niillä onkin sitten jo enempi hintaa. Metallinen huvimajakin ois hauska, vaan eikä oo paikkaa pihalla.
    Jättimunkkikin on jääny näkemättä! jotain muuta aina syöty/ juotu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta jos menee kaupaksi esim.isoja kallita huonekaluja, niin tuleehan niistä sitten rahaakin...en tiedä miten siellä kauppa käy...ite ostanut vaan jotain pientä, meikäläisen rahapussilla ei osteta mitään kallista :) Munkit on kyllä hyviä :)

      Poista
    2. Tai oikeastaan ne on munkkirinkilöitä, mutta tavallista kookkaampia.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)