Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 7. helmikuuta 2020

Pikkuinen unohdus...




...tuli eteen kun kaivoin laukustani jotain...sieltä nimittäin löytyi tämä pikkuruinen taalainmaan hevonen,jonka ostin myös viimeksi sieltä kirppikseltä. Tämä oli varmaan niin pieni, että unohtui laukkuni pohjalle. Siellä kirppiksellä katselin sitä,niin myyjä joka oli jo kuullut mun maatuska keräilystä sanoi, kun laitoin sen takaisin pöydälle, että : "Sua harmittaa sitten kun näät seuraavalla kirppiksellä isomman taalainmaan hevosen ja innostut keräämään niitä..." no niin ajattelin itsekin, sen jälkeen :) hah-haa! No, nätti värikäs tuokin on, ei mua harmita että sen otin :) Eurolla.












Tänään oli siivouspäivä..paitsi että mulla on edelleen yläkerta ja kellarikerroksen sauna siivoamatta...liikaa kerroksia ja liian vähän siivousaikaa ja voimia. Riittää, kun tämän keskikerroksen saa siivottua, katsotaan joku toinen päivä.
Mies on kutsunut yhden tutun pariskunnan sekä yhden toisen tuttavan huomiseksi puuhommiin kanssaan, tosin en siitä rouvasta tiedä meneekö hän puuhommiin,tai menemmekö... Ja ovatko edes tulossa, vai onko tullut jotain muuta.




Tänään siivouksen jälkeen laitoin meille ruuaksi eilistä "työpaikalta" saatua makkarasoppaa ja jälkkäriksi paistoin vaaleasta leivästä köyhiä ritareita, niitä söimme hillon ja vaniljakastikkeen kera. Hyvää oli. Leipä ei kyllä ollut gluteenitonta,mutta katsotaan miten maha reagoi.











Eilen oli myös Ilosanoman ilta Kylätalolla, ja meidän veto vuoro. Ei ollut nyt kovin paljoa ihmisiä, vähän yli 10 henkeä, mutta oli ihan lämminhenkinen tilaisuus. Kaksi henkeähän "vakiovieraista" on poistunut, se vanha täti joka nukkui pois, ja toinen nuorempi joka on muuttanut muualle. Ja pari muuta "vakiojäsentä" oli sairauden takia pois. Toivotaan tietysti, että tulisi myös uusia.



Eipä tässä nyt muuta, kohta päiväkahvin keittoon.

9 kommenttia:

  1. Minulla on samanlainen taalainmaan heppa, herkullisen näköisetleivät. löysin 2 maatuskaani toinen on isompi toista jossa on pieni halkeama, ovat olleet poissa näkyvistä, voin joskus lähettääkkin ne,niin ilmoittelen,
    ne tulisi pikkupakettina,postiluukusta ei taida mahtua,onko postisi kaukana?.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Posti on viiden kilometrin päässä, meillä on kyllä postilaatikko,(ei luukku), mutta en tiedä tulisivatko laatikkoon...mutta kiitos ajatuksesta :)

      Poista
  2. Lapsena oli niin kiva jos jossain kyläpaikassa sai köyhiä ritareita, vaikka emäntä pahoitteli kun ei ollut mitään tuoretta tarjottavaa. Nyt ei tule koskaan niitä tehtyä, kun ei ole pullaakaan, eikä muista tehdä vaaleasta leivästäkään.
    Siivous on sellaista, että aina sitä ehtii tekemään, ei ne katoa.
    Toivottavasti on mukavat puutalkoot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut ketään puutalkoisiin, menin sitten itse auttamaan isäntää. Puhuttiin kyllä, ettei enää voimat ole samat kuin nuoruudessa... Puolitoista tuntia olin pyörittelemässä pöllejä, niin olin jo "poikki", mies oli varmaan kolmisen tuntia yhteensä.. Ja sain muuten eilen myöhemmin sen saunankin siivottua :)

      Poista
  3. Taalainmaan hevonen on ihanan punainen klassikko. Itselläni ei vielä sellaista ole. Olette olleet ahkeria - tunti tolkulla puuhommia! Se on kovaa hommaa. Minä olin tänään koulutuksessa, niin siivoushommat jäi toiseen päivään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä piti vähän aikaa huilata sohvalla puuhommien jälkeen... Mies kysyi tänään tuliko paikat kipeiksi, ei ihme kyllä tullut :)

      Poista
  4. kirjoitin pitkän tarinan.sen tuuli vei!'voi harmitus:((
    Mukavaa sunnuntaita ;),Sinulle Sesse!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, voi harmi..huh hei sen tuuli vei.. Leppoisaa pyhää sinullekkin <3

      Poista
  5. If you're looking to lose kilograms then you absolutely need to jump on this brand new custom keto plan.

    To design this keto diet service, licensed nutritionists, personal trainers, and cooks have united to provide keto meal plans that are efficient, convenient, money-efficient, and delicious.

    Since their grand opening in January 2019, thousands of clients have already completely transformed their body and health with the benefits a proper keto plan can offer.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones provided by the keto plan.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)