Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 31. tammikuuta 2020

Näillä mennään...






Tämäkin kuva vanha. Mutta Hipsu on ihana.






Tänään kävin siellä lääkärissä, ja ei mitään kummempia uutisia...tarkempiin tutkimuksiin ei pääse, kun ei ole vaiva erityisesti pahentunut. Se oli se viikko pahempi, kun ajan miehen kehoituksesta sinne lääkärille varasin, nyt on taas suht hyvänä ollut vatsa. Lääkäri oli kuitenkin ihan asiallinen ja mukavakin,kaikki labrat otetaan ja nyt se keliakia-testikin. Sekin olisi jo hyvä tietää, onko se sitä, vai muuten vaan herkkä vatsa. No, ehkäpä se selviää. Sainpahan samalla "saa ottaa" laatikosta kaksi lehteä ja yhden kirjan, tosin huomasin kotona, että minulla onkin se entinen sama kirja vielä tallessa, joten voin labra kerralla palauttaa tämän toisen.




Lääkäristä tullessa mies jätti mut tienhaaraan ja jatkoi itse kaupunkiin. Pika-imuroinnin suoritin ja otin vähän haukkapalaa, kun aamun puuron jälkeen oli jo pieni nälkä. Varsinaisen ruuan teen vasta myöhemmin.



- - -




No niin, nyt kerkisin tässä välillä laittaa ruokaa ja syödä. Isäntäkin tuli kotiin. Jos rupeaisi katsomaan noita lehtiä, jotka tk:n eteisestä sain. Kun ei nyt ole mitään kirjoitettavaakaan. Ja levähtääkin voisi vähän, kun ennen seitsemää jo heräsin tänään. Leppoisaa viikonlopun alkua!





6 kommenttia:

  1. Vai sellaista, sitä pitää olla ns "pää kainalossa", jotta pääsee johonkin. Tai sitten "juosta" lääkärissä monenmonta kertaa. Onneksi oli asiallinen lääkäri. Sait onneksi verikokeita. Jos olet välttänyt viimeaikoina gluteenia, niin voi olla ettei näy sen aiheuttama tulehdus verikokeessa.
    Olen kyllä sitä mieltä,että ihmisellä stressi ja huolet vaikuttaa myös vatsaan niin paljon. Itse olen kokenut tämän ainakin.
    On ihana kuva Nipsusta. Kyllä on niin ikävä kissaa, mutta ei voi ottaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nyt nähdä löytyykö mitään sen kummempaa selitystä tuohon vatsavaivaan...Kissat on kyllä niin söpöjä :)

      Poista
  2. ..niin nehän tarkistaa monelta taholta että kainalossa olevapää kuuluu varmasti sinulle... (tämä on sitä sote-mallia,pykälä 7x7:)
    Onneksi ottavat labrakokeita.ja selvittely tuohon keliaakiin alkoi?!!!
    Seuraavan kerran kun vatsasi äityy kipeäksi,:sietämättömän kipeäksi,soitat ambulanssin...
    (vatsassa salaman -nopea ajatus-keskus)
    Kaunis Hipsu!!!,ikkuna -prinsessa? vai prinssi?
    Rauhaisaa...viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Hipsu on niin söötti kissa. Rapsutukset hänelle.
    Ehkä sinulla tosiaan on herkkä vatsa, joka reagoi ruokiin ja myös stressiin. Toivottavasti ainakaan mitään vakavaa labroista ei löydy.
    Leppoisaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, miten menee...onneksi tosiaan vatsa on ollut taas parempana :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)