Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 11. tammikuuta 2020

Kuinka ollakkaan...










...kun viimeksi tuon edellisen tekstin kirjoitin, silloin oli kuitenkin itsellä suht hyvä olo, mutta tänä aamuna oli sitten toisenlainen olo. Vatsa oli heti aamusta huonossa kunnossa ja sit tietysti väsytti myös,kaikki tuntui tympeältä...sanoin miehellekin, että tuo vatsa pilaa mun elämän... Onneksi mies katseli tv:tä ja minä sain lepäillä pikkuhuoneen laverilla, ei tarvinnut ihan heti aamusta lähteä kaupalle. Vaatteet olin kuitenkin saanut ylleni ja aamupalan syötyä. Vähän myöhemmin lähdettiin sitten apteekkiin ja kauppaan, sen jälkeen on ollutkin parempi olo. Keitin miehelle puuhellalla inkiväärijuomaa ja meille jauhelihakeittoa.










Eilen mua jotenkin hermostutti,kun mua oltiin pyydetty srk:ssa lausumaan/lukemaan joku oma runoni, pähkäilin vaikka kuinka kauan kahden runon välillä, kumman otan. Kumpi olisi sopiva... Ja vatsahermot taas vaivasi... vaatteitakin piti kokeilla tavallista enemmän,kun piti sinne eteen mennä lausumaan, eikä niistäkään mikään tuntunut hyvältä. Loppujen lopuksi löysin sopivat vaatteet. Runot otin molemmat ajattelemani mukaan, ja sitten kun meille tuli autoon kaksi kyytiläistä,niin tiesin heti, että otan sen enemmän evankeliovan runon. (Turhaan olin hermoillut). Toinen kyytiläisistä oli ihan ensimmäistä kertaa.











Mutta otettuani pari vatsalääkettä selvisin sen tilaisuuden ajan, vaikka sitä ennen ja sen jälkeen oli taas vatsa kipeä, ja siis melkein tähän puoleenpäivään asti. Luultavasti nuo vatsahermot on turhan aktiiviset vaivaamaan, jos joku jännittää( on perhosia vatsassa). Sitten kun on se tilanne päällä, ei enää jännitä. Ja kai se on sekin ärtynyt suoli,mikä vaivaa.




Kuvat eiliseltä pikku lenkiltä, päivän ja illan taitteessa. Nyt on maisemassa kuuraa, eli vähän valoisampaa täälläkin. Leppoisaa viikonloppua!






5 kommenttia:

  1. Jännitys vaan lisää vatsavaivoja. Minäkin muistan jo lapsuudesta, kuinka vatsa oli kipeä jos oli kokeet tai joku muu jännittävä juttu vaikka koulussa. Kyllä se vaikuttaa koko elämään. Mullakin nykyaikanakin, jos on vaikka jonnekkin meno, vaikka ei sitä nyt enää pitäis eikä jännitäkään kuten lapsena. Siitä huolimatta...on jotain muutakin vatsassa kuin perhosia :(
    Jotenkin vaan pitäsi päästä stressistä eroon.

    VastaaPoista
  2. Onneksi meni se tilaisuus kuitenkin hyvin, vaikka jännitystä oli. On kyllä kurjaa, kun joku vaiva mieltä masentaa ja tekee hermostuneeksi. Tuttua meilläkin sellainen. Onneksi ei kaikki päivät ole samanlaisia. Teillä ei tosiaan lumikinoksia näy, mutta kivan näköisesti kuurassa kylläkin paikat. Mukavaa viikonloppua Sesse!

    VastaaPoista
  3. :)niin sitähän sanotaan "toiset aivot vatsassa"..reakoi ajatuksen nopeudella..vatsa.
    Jännittäjä minäkin olen,,vaikka älyttömän rohkea,siinä on vatsa rievulla tehtävää ;)minun kanssa:))
    Hyvä että tilaisuudet meni mukavasti:)
    voi miten pienikin kuura näyttää nätiltä:)...
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista ! Ja ymmärryksestä :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)