Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Mitään sanomaton olo, mutta sanon kuitenkin...




Jaahas...väsyttää...mutta huomenna pitäisi olla reipas ja pirteä, kun on työtoiminta päivä sekä illalla kylätalon Ilosanoman ilta. Katselin äsken netistä värikkäiden asuntojen kuvia, värit piristää. Tykkäsin tuosta omasta edellisen postauksen kuvastakin, kun se oli vanha ja värikäs kuva :) Harmi, etten kirppikseltäkään löytänyt eilen mitää sopivan värikästä sisustukseen. Nyt tuntuu, että kotona näyttää niin tylsältä tällä hetkellä. Vintilläkään ei viitsinyt kaivella, kun siellä on niin kylmää ja täyttä. Joulutavarat raivasin eilen ja tänään pois enimmäkseen, vain valot ja olkkarin joululiinat on vielä paikoillaan. Ainoa annansilmäni (valkoinen) oli kuollut :( , muutenkin kukat meinaa mennä huonoon kuntoon, kun on niin pimeää yms.






Huomiseksi on luvattu aurinkoista, mutta siitä ei paljon kerkiä nauttimaan. Tänään oli taas niin ankea sää, tuulta ja sadetta. En pistänyt nenääni ulos, muuta kuin kävin lintulaudan siemen tilanteen katsomassa ja sen kuolleen annansilmän heitin ulos.
Vatsakin on taas tänään vähän vaivannut, sekin vaikuttaa mielialaan. Toivottavasti olisi huomenna kunnossa. Selkä on alkanut olla jo parempi pikkuhiljaa. Tämmöistä "mitään sanomatonta" tänään.












Olen ajatellut, että haluaisin nyt sisustukseen lilaa/violettia, sinistä/turkoosia sekä vihreää ja ripaus keltaista :) Punaisesta on saanut taas tarpeekseen, se on mulle melkein pelkästään joulun väri. Aamulla otin tuon kuvan, kuivumassa olevasta liinasta ja taustalla oli naulakko missä oli violettia ja myös sinistä ja vihreää. Tosin kuva on huono ja tuo pikkuhuoneen keltainen seinä ei ole kaunis tausta. Mutta näillä mennään...

14 kommenttia:

  1. Tuossahan sulla jo onkin jonkin verran niitä värejä, joita kaipaat. Nuo on keväiset värit jo:) Minulla on joku mieltymys nyt kirkkaanvihreään. Jouluksikin ompelin yhden kaitaliinan sellaisesta kirkkaanvihreästä kankaasta, jossa oli kullanvärisellä jotain painatusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sellaiset kulhot/kipot joissa on vihreällä pohjalla kullanvärisiä kiehkuroita, piti jouluksi taas laittaa,ne on ollut ruukun suojana joskus ja joskus niissä on ollut esim.paperipäällysteisiä karkkeja...jäivät kuitenkin tänä jouluna kaappiin.

      Poista
  2. Ihanan kuuloinen tuo värisuunnitelmasi, toivottavasti sen väristä löytyy! Toivon myös, että pääsisit nauttimaan auringosta. Tänään olikin kunnon myrsky, viime yönäkään ei paukkeelta ja räminältä tahtonut saada unta. Aina jossakin jotakin kolisee, kun tuulee, ja nyt oli todella hyvin voimakkaat puuskat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä omista tavaroistakin löytyy noita värejä,olisi kiva vaan jotain "uutta" löytää kirppikseltä :) Vaihtelu virkistää!

      Poista
  3. Värit kotona piristää mukavasti mieltä. Minulta on kaikki kukat kuolleet nyt pimeän talven mittaan . Mikä ei ole kuollut valonpuutteeseen, sen on kissa järsinyt pilalle. Kohta alkaa onneksi aurinko paistelemaan ja kaupoista alkaa saamaan uusia viherkasveja. Jospa sitten piristyisi itsekkin ja tämä väsymys vähenisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulle värit on tosi tärkeitä...joku harmaa, musta, valkoinen sisustus olis mulle äärimmäisen tylsä :) Tänään paistoi aurinko,kerkisi sitä auton ikkunasta katsoa :)

      Poista
  4. Varmaan vaivaava vatsa ja tämä kummallinen vesisateinen päivä on saanut mielesi matalaksi.
    Mekin siivottiin joulu laatikoihin odottamaan ensi vuotta. Nyt on ihan kaljun näköistä.
    Värit sisustuksessa piristää. Ihanista väreistä haaveilet sisustukseen. Varmaan jossakin vaiheessa nähdään päivityksiä, joissa esittelet noita värejä kotoasi.
    Kaikkea hyvää viikon jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskasti sanottu tuo "kaljun näköistä",vähän sellainen tunne oli itselläkin kun oli laittanut joulutavarat pois :)

      Poista
  5. ..Kyllä tämä jatkuva harmaus,sade,ja ilman matalapaine,,,,vaikuttaa ihmisiin ja eläimiin....
    Aurinko,pieni pakkanen se kummasti virkistää..puhumattakaan kauniit värit,kodissa.
    Tuo sinun ottama kuva on ihan tosissaan pirtsakka!!
    Oikein mukavaa työ-päivää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Työpäivä meni hyvin, vaikka päätä särki ja oli vähän "pöpperöinen" olo. Ja Kylätalo-ilta meni vielä paremmin :)

      Poista
  6. Toivottavasti on piristävä työpäivä ja saisit vähän piristystä auringostakin.
    Niinpä, joku värin puute tulee ajoittain täälläkin, joskus keltainen, joskus vihreä, joskus roosa/vaaleanpunainen. Keväällä usein vihreä väri vetää puoleensa. Tähän muuttaessani mulla teki mieli vihreää, hankin vihertävän verhon ja vihreät tuolinpäälliset. Nyt jouluksi punaiset. Mietin tehä nyt näihin punaisiin päälliset, ei vaan tiedä mitä väriä. Entistä kukkakuvioista kangasta ois, jos siitä kokeilis.
    Nuo sun värit on kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit on mulle tosi tärkeitä, sekä sisustuksessa että vaatteissa :)

      Poista
  7. Tähän vuodenaikaan sitä väriä kyllä kaipais. Meillä on sohvakin punainen, mut ei siinä istuskellessa tule heinäkuun tietämilläkään jouluinen olo ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän sohva on sellainen vaalean/lohen punainen, se on ihan kiva väri. Varsinkin entisen ruskean/harmaankirjavan sohvan jälkeen, molemmat on olleet ilmaisia/saatuja,niinkuin lähes kaikki meidän huonekalut :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)