Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 4. tammikuuta 2020

"Kauneutta ja kipua"


Ei ole tullut otettua kuvia, niin kuvituksena vanhat Hipsun kuvat, Hipsu esittää sitä kauneutta :)



Ulkona paistaa aurinko! Ainakin hetken. Mutta aika viileä tuuli kyllä on,vaikka onkin tyyntynyt aiemmasta puuskaisesta tuulesta. Me ollaan syöty joulun jälkeen jouluruokien loppuja ja jotain pakasteesta ja ruuanjakelusta, niin ensimmäisen kerran kävin varsinaisesti kaupassa tänään, joulun jälkeen. Mies on kyllä tuonut maitoa/kauramaitoa reissuiltaan.












Eilen illalla oltiin seurakunnassa. Sielläkin oli ruuan jakelua, mutta ei otettu mitään. Selkä ei meinaa parantua millään, taas aamulla kun kumarruin, paheni. Särkylääkkeen käytön olen aloittanut uudestaan, vaikka alun jälkeen sen jo lopetin. Kummallinen kipu, kun vaihtaa paikkaa aina välillä.












Eilen nähtiin srk:ssa yhdet tuttavat, jotka ehkä tulevat käymään tänään. Mies katselee hiihtoa. Kävelylle pitäisi mennä tuon selän takia...jos saisi aikaiseksi lähteä. Mutta teille hyvää viikonloppua ja loppiaista! Ja kiitos runsaista kommenteista edelliseen kirjoitukseen :)

8 kommenttia:

  1. Eikö teillä ole terveyskeskuksessa lääkäriä??joka lähettäs keskussairaalaan jatkotutkimuksiin!
    Hyvää vointia! Paranemisia,Sesse!!:))
    Hoida itsellesi lääkärin aika ja tutkituta selkäsi/vatsasi ym yleis verikokeet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen miettinyt sitä, että pitäiskö varata aika tk:n, kun ei tuo meinaa parantua itsestään,mutta kun se selkä on aina välillä parempi ..ja yleensä se on niin, että kun viimein saa tilattua ajan lääkäriin, niin silloin se alkaa parantua muutenkin :) Mieskin on huomannut saman omien vaivojensakin kanssa :)

      Poista
  2. Voi kun on kaunis kissa.Tuo selkäkipu on kurjaa, ehkä särkylääkkeet auttaa, mutta niitäkään ei saisi hirveästi syödä, minulla on olleet polvet kipeät, vältän särkylääkkeitten syömistä, aamuisin on kankeaa päästä yös,kun jalat ei meinaa kantaa, en ymmärrä miksi mun iässä jo tulee niitä vaivoja, olen kyllä jonossa suonikohju laaser hoitoon.
    Joskus tuosta fysioterapiasta on apua selkävaivaan, onko selkä lihaksissasi heikkoutta.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla jotain heikkoutta... mulla on jo vuosia tullut aina välillä selkäkipu,yleensä on mennyt aika nopeasti ohi, tämä nyt on kestänyt, mutta tänään on taas ollut parempi. Eilen sattui kävellessäkin lenkillä,tänään ei. Tosin en tänään ollutkaan kävelemssä. Käytiin seurakunnassa.

      Poista
  3. Näissä eri blogeissa on niin ihania kissoja useilla, kääk. Mieheni silloin ennen ei voinut sietää kissoja, niinpä sitä ei voinut ottaa.
    Nyt kun on yksin niin haluaisi, mutta ei taas voi ottaa. Sitä jouluisi kuljettamaan kopassa joka paikkaan ja miten jaksaisi, kun selkäkin on kipeänä vähänväliä.
    Kävin tänään kuntosalilla ja varovasti tein eri liikkeitä mitkä tuntui käyvän lonkkaan ja selkään. Tuntui kuin joku oisi irronnut tuosta lonkasta. Saa nähä nyt miten kipeytyy. Nyt on vähän erilainen kipeys kuin ennen siinä.
    Pitää vaan mietoa särkylääkettä ottaa jos ei kärsi olla, huomenna ois töitäkin vähän.
    Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se niin on, niinkun sanotaan "vanhuus ei tule yksin"...Onneksi on tänään ollut selkä parempi, eikä kipeytynyt vaikka srk:ssa istuinkin aika pitkään paikallaan. Kiitos!

      Poista
  4. ja Sitä kauneutta!
    Hipsu on tosi sulonen killi:)
    kaunis valkoinen läiskä:) onko tuossa silmien välissä kissan-kello:)).
    Sama homma on täällä,ensin ootat montaviikkoa,lääkärille pääsyä ! johan,siinä ajassa parantuu kuka tahansa:))

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)