Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 7. tammikuuta 2020

Kaupunkipäivää ja kuultuja uutisia








Aina vaan vanhoilla kuvilla mennään...






Tänään oli minullakin kaupunkipäivä pitkästä aikaa. Käytiin Evästä päivään-ruokailussa (kanakeittoa sekä pannukakkua hillon ja kermavaahdon kera + kahvi. Meillä oli miehen kanssa "päivän sana". Miehellä oli ruokailun jälkeen muita asioita, niin sillä aikaa menin käymään pitkästä aikaa kirppiksellä. En loppujen lopuksi ostanut kuin tunika-mekon ja yöpaitulin. Reilu 3 euroa yhteensä. Kirppis reissulla sain myös reipasta kävelyä muutaman kilometrin. Tosin tuli ostettua matkalla myös suklaapatukka. Ei pääse laihtumaan :)



Takaisin tullessa olisin poikennut vielä katsomaan kirjoja toisella kirppiksellä, mutta se on näköjään vaan kolmena päivänä viikossa auki. Keksin hyvän muistisäännön, jotta muistan minä päivinä se on auki... Mikä paikka on sellainen jossa on paljon matoja? No se on matola eli kirppis on auki maanantaina,torstaina ja lauantaina.



Kirjastossa kävin myös, ja kerkesin saada varaamani kirjan ja kaksi muutakin lainasin. Illalla kotona ystävä soitti ja saimme kuulla suru-uutisen, eräs Kylätalolla käynyt vanha rouva oli löytynyt aamulla kotoaan kuolleena. Mutta hän oli uskossa, joten ei mitään hätää. Hänen miehensä hautajaisissa olimme jo vuosia sitten. Ne pidettiin silloin Kylätalolla. Jokaisenhan täältä on joskus lähdettävä, tärkeintä on se mihin olemme matkalla.




Näihin mietteisiin...









8 kommenttia:

  1. Hauska muistisääntö tuo matola :-)

    VastaaPoista
  2. :)nyt minä tokalla kerralla vasta hoksasi ma.to la=matola:)))
    edullisia kirppislöytöjä teit!
    Suru-uutiset ovat aina :(.
    ..mutta jokainen vuorollamme.
    Mukavaa .viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on nähtävä.. huomenna onkin sitten taas kiireempi päivä, kun on työtoimintapäivä ja illalla kylätalotilaisuus.

      Poista
  3. Sinulla on ollut mukava kaupunkipäivä. Hienon muistisäännön olet kehitellyt itsellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea sitä pitää kehitellä, kun ajattelin että jos ne päivät olisi ollut esim. alkuviikkona, niin ne olisi muistanut...mutta kun ne oli miten sattuu :)

      Poista
  4. Katsoin tuota kuvaa uudstaan ,siinä todella paljon ihania yksityikohtia:)
    kangas-sydän:),ihana lasi-lintu,ja ruukun suojat ,Kaunis Annansilmä?? (onko kukan nimi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuva on vanha, mutta itsekkin tykkään noista väreistä ja tuosta kukasta...olin sen saanut, oliko joku merkkipäivä ehkä...voi olla ehkä annansilmä, mutta en ole varma..

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)