Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 28. kesäkuuta 2019

Vähän kipuilua ja muuta höpinää





Tuo iskias-hermo on taas vaivannut vasemmalla puolella ja muutenkin on jalat särkeneet...jo pitemmän aikaa. Eilen illalla sängyssä sain sen hermon venyttelemällä rauhoittumaan, niin ei tarvinnut ottaa särkylääkettä. Mutta aamulla se taas vaivasi...ei onneksi hirveästi, mutta sellasta ärsyttävää särkyä/vihlontaa on koko ajan. Imurointi sitä taas ärsytti lisää. Onneksi kävin eilen taas lääkekaapin sisällön täyttämässä. Tosin meillä ei ole lääkekaappia, vaan ruokakaapissa kori lääkkeille ja mun omat lääkkeet ja vitamiinit on tiskipöydän yläkaapissa. Siellä säilytän usein myös esim, gluteenittomat tuotteeni.




No mutta, "etiäpäin sano mummo lumessa". Eilen suunnittelin tänään kitkeväni tuota pensasaitaa,kun varsinkin pienemmät pensaan alut on ihan rikkaruohon keskellä. Pelkään vaan, että se ottaa lisää tuohon hermoon. Katsotaan nyt mitä teen...vai teenkö mitään. Siispä kirjoittelen.





Silloin kun ne maahanmuuttajat, äiti ja aikuinen poika, olivat meillä hakemassa tavaroita varastosta, niin sain siltä rouvalta tämän ison nallen.












Annoin sitten hälle yhden pienen nalleni, johon hän oli sanonut, että säilyttää sen ikuisesti. Poika suomensi, kun osaa tosi hyvin jo suomea. Äitikin jo jonkun verran oppinut. Poika vielä hauskasti sanoi, että tuoko siitä (isosta) syntyi?
Mutta kuten kuvasta näkyy, on isolla nallella vielä pari pientä seuranaan. Tuolla yläaulan sohvalla saavat istua :)





Miehellä oli käynyt eilen hyvä tuuri, kun oli mennut Kierrätyskeskukseen. Siellä oli ollut basso ja kaiutin. Ja halvalla sai ne ja oli käynyt sitten uutena ostamassa sen välijohdon siihen, kun se puuttui. Illalla sitä innoissaan kokeili. Hällähän oli basso, joskus meidän alkuaikoina, mutta sen jälkeen on ollut vaan akustinen kitara. Sanoi kyllä, että on siinä taas muistelemista...





Ulkona taivas on ihan sininen, mutta tuulee. Menen taas ripustamaan pyykit raikkaaseen tuuleen. Lämpömittari näyttää 20 astetta. Kesäistä perjantaita!



















4 kommenttia:

  1. Nyt on kiva kesäsää. Kivutonta perjantaita ja viikonloppua! Toivottavasti helpottaa.
    Hauska juttu tuo basso! Varmana mukavaa elvyttää vanhaa taitoa.
    Söpöt nallet ja ihanat muistot. Vieraassa maassa on niin yksinäinen, että yhdenkin ihmisen pieni avunele kantaa pitkälle.

    VastaaPoista
  2. oho!
    aika hyvä löytö,miehelläsi:))
    "nyt vaan harjoittelemaan/muistelemaan...kyllä muistuu pikku hiljaa mieleen,,,
    Ihanan nallen sait:)
    mukava kun teillä ystävänä "maahanmuutto.perhe",teistä ilo perheelle:))
    Issias tympiä vaiva,minun pitäs!!!.lähtä sinne mansikkamaalle ,rikkaruohon metästykseen:( :)
    Ihanaa viikonloppua!!
    "musiikaalista" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musikaalista on, tälläkin hetkellä mies harjoittelee :D

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)