Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Vesillä ja saaressa





Tänään olikin vähän erilainen päivä. Ensin huomasin lehdestä, että Kasvihuoneilmiöllä oli tapahtumapäivä. Niinpä läksimme käymään siellä. Meillehän se on helppoa, kun asumme lähellä. Ensin menimme kahvilakojulle. Siellä oli tarjolla muurinpohjalättyjä, kahvia ja grillimakkaraa. Me halusimme kahvia ja lätyt,ja sellaiset saimme, ihanat rapeat muurinpohjalätyt kermavaahdon ja hillon kera.
Myös kaikenlaista myytävää oli ulkona sekä muutama mukava eläin.




Tämä kili oli niin söpö.













Sitten meitä pyydettiin tuttavan toimesta veneretkelle/piknikille. Ja voitteko uskoa, että vasta ensimmäistä kertaa elämässäni olin moottoriveneen kyydissä!! Aiemmin olen ollut vain soutuveneen, lautan ja laivan kyydissä. Ihan mukavaa, vaikka oli sen verran tuulista, että pärskeet pääsivät jonkun verran kastelemaan. Onneksi minulla oli kuitenkin päällä farkkucaprit ja paidan päällä tuulta ja vettä kestävä takki. Sekä laina-pelastusliivit.




Siltä retkeltä kuvia, kuvista ei huomaa kuinka tuulista oli.




Tästä lähdimme:





























Olimme saaressa kahvilla ja voileivillä. Tuuli oli melko viileä. Tuttava kävi myös uimassa. Me miehen kanssa emme.











Tässä kuvassa on äitikoivu ja lapsikoivu :)




















8 kommenttia:

  1. Olipa tapahtumarikas päivä! Söpöliini kili ja kauniit maisemat järvellä.

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniit maisemat ja kiva kun teillä oli kiva päivä, on tullut käytyä kasvihuoneilmiössä joskus, joitakin vuosia sitten se oli uhan alla että lopettaako se toimintansa, kun tuli se uusi moottoritie hesaan, me ollaan ajettu hesaan mennessä mieluummin sitä vanhaa tietä, mikä on rauhallinen tie.Samoin lahnajärvellä se ruokapaikka oli lopettanut, mutta taitaa nyt olla uusi omistaja siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En Lahnajärven tilannetta nyt tiedäkkään, kun ei ole nyt tullut siellä päin käytyä.

      Poista
  3. Teillähän olikin jännä päivä; varsinkin tuo veneretki!:)

    VastaaPoista
  4. Tuulista oli täälläkin. Paistoin lettuja ulkona ja piti välilä tehdä tuulensuojaa, ettein kaasuliekki sammunut. Voi kuinka söpö kili, minulla oli vuohia ja lampaita neitinä ollessani.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)