Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Reissussa väsyy...
...vaikka ei sen pitemmällä oltu kuin Mäntsälässä ja Pukkilassa. Aamusta lähdettiin joskus puoli 10 maissa ja takaisin oltiin noin viideltä. Käytiin ensin ystävillä kylässä ja sitten heidän kanssaan ajelulla Pukkilassa. Meinattiin mennä katsomaan komeaa koskea, mutta siellä ei ollutkaan veden juoksutusta muuta kuin pienemmässä koskessa. Kauniita kuvia olisi saanut kyllä sielläkin, vaan ei ollut digikameraa mukana...niin aina :( Kännykän kamera on nykyisin niin surkea, kuvat ovat huonoja, niitä ei saa käännettyä ja ei saa tietokoneelle ladattua. Taitaa kännykkä kohta vedellä viimeisiään :(
Niin hyvät tarjoilut saimme kylässä... ruokaa, juomaa ja hartautta. Lähtiäisiksi sain vielä mukaan vatsaystävällisen siemenleivän. Ystävä-rouvalla kun on vähän samanlaista vatsavaivaa kuin minullakin.


Kun kotiin tulimme, niin mentiin molemmat pitkäkseen, mies olkkarin sohvalle ja minä pikkuhuoneen laverille. Mies nukkuikin, mikä oli hyvä asia, kun matkallakin oli ollut niin väsynyt, että piti seisauttaa auto ja hänen kävellä vähän aikaa ulkona, jotta pahin väsymys kaikkosi. (Kun minullahan ei ole korttia). Minä selasin laverilla postilaatikkoon tipahtanutta Unelmien talo ja koti lehteä, ja sitten makasin silmät kiinni Hipsu vatsan päällä.
Laitoin sitten kuumaa vettä tulemaan, että saattiin piristeeksi murukahvia. Miehellä oli vielä meno illalla, ja minun täytyy lämmittää sauna sillä aikaa.

Jotenkin painostava väsymys oli minullakin ollut reissussa, mutta syy oli varmaan tuossa saapuvassa matalapaineessa, nyt jo alkoikin sataa vettä. Se tekee kyllä kasveille tosi hyvää. Kohta lähden laittamaan saunaan tulen. Heippa vaan!

4 kommenttia:

 1. Ihan mukavalta tuntuu että sataakin välillä. Voi niitä reppanoita Keski-Euroopassa jotka siellä kärvistelee nyt yli 40 asteen helteissä. Ei meikäläinen kestäisi semmoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sellaiset lämpötilat on jo liikaa! Täällä satoi vähän yhtenä yönä ja aamuna. Tänään on taas taivas kirkkaan sininen...vois kyllä sataakin vähän enemmän välillä, niin ei tarvitsi kasveille kantaa vettä.

   Poista
 2. Reissut ovat mukavia, mutta kyllä niissä kummasti väsyykin, lyhyissäkin reissuissa. Harmi ettei sinulla ollut digikamera mukana. Itse olenkin juuri väsynyt ainaiseen kännykällä kuvaamiseen, kun ennen sai paljon parempia kuvia kameralla. Joten yritän siirtyä takaisin kameran käyttöön. Ihana kuva kuitenkin tuo, jonka jaoit!

  Minullakaan ei ollut ennen ajokorttia, olin jo yli 40-vuotias, kun sain sen. Nykyään elämä on paljon helpompaa, kun voi yksinkin lähteä joskus johonkin. Ja minullahan on automaattivaihteinen auto, manuaalivaihteisella ajamista pelkäsin ja kammosin ihan järkyttävästi, mutta nyt on helppoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuva on aiemmalta vene-reissulta. Yritän muistaa ottaa digikameran aina mukaan, vaan ei sitä aina muista...se on harmi, että kännykkä on mennyt tuollaiseksi...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)