Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 8. kesäkuuta 2019

Hieman lämmintä :)









Puhallin puhaltaa viileää ilmaa tauotta, muuten ei jaksisisi olla. Mutta emme valita, koska Suomen kesä on yleensä "lyhyt ja vähäluminen", niinkuin joku "koiranleuka" on joskus sanonut. Yöllä oli kyllä hyvä tuo puhallin, sai nukuttua kun laittoi makkarin ikkunan yöksi auki hyttysverkon kanssa ja puhaltimen hurisemaan...no, aamulla heräsi kuitenkin hikisenä...




Ja sähkölaskunkin just maksoin, niin antaa hurista vaan.





Pikkukoira tuli eilen meille hoitoon, on viikon verran. Kerkesi jo Hipsua ajaa takaa pihalla. Nyt ei ole kissoja näkynytkään, vein niiden ruokakupit ja ruuat valmiiksi ylös makuuhuoneeseen, siellä saavat olla rauhassa, kun miloin tulevat sisälle.
Mies lähti taas näytelmiin, tai itse asiassa on tänään vain yksi näytelmä. Minä lisäilen puita savusaunaan, johon mies laittoi aamulla tulen.... hänelle on tulossa näytelmäkavereita (tai yksi kaveri ainakin) savusaunaan.














Illalla oltiin seurakunnassa, etsin viuhkaa itselleni vintistä, että oisin saanut viuhkoa ilmaa...kun yleensä srk:ssa on aika lämmintä näin kuumalla. No, en löytänyt, mutta onneksi selvisin ilmankin. Sitruunateetä olin ostanut juomaksi. Monella naisella kyllä oli viuhka, se on hyvä keksintö :) Täytyypä yrittää etsiä, kun mulla ainakin kaksi ehjää viuhkaa on...jossain...hmm..






Nyt lähden savusaunalle katsomaan pitääkö taas lisätä puita...joten heissan vaan! Ja leppoisaa päivää!















9 kommenttia:

  1. Jokohan ukkossade viilensi teilläkin. Täällä jyrisee jo toistamiseen taas. Eka sade ei paljoa viilentänyt.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei ole satanut eikä ukkostanut... lämmintä riittää!

      Poista
  2. Lämmintä riittää. Luvassa on kuulemma viileämpää, joten yritän suhtautua leppoisasti kuumuuteen.

    VastaaPoista
  3. Niin kuuma oli täälläkin eilen, ja kait samaa tulee olemaan tänäänkin. Viuhka tosiaan, se vanha keksintö, olisikin nyt oiva olemassa! Pitäisköhän ruveta miettimään, josko sellaisen voisi itse tehdä jostakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä nyt viime yönä ukkosti ja satoi kovasti, niin sää viileni...ja aika tavalla tuuleekin nyt.

      Poista
  4. Hellettä on piisannut! Olimme perjantaina Kuopiossa komediafestivaaleilla ja siellä oli yhdellä katsojalla viuhka. Hyvä idea! Olen monia vuosia sitten käynyt savusaunassa. Savusaunassa on miellyttävä löyly. Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä vähän viileni, kun yöllä satoi ja ukkosti. Nyt myös tuulee jonkun verran.

      Poista
  5. Lämpöä on. Ehkä liikaaki, ainakin sydän vaivaiselle vanhalle isälleni. Savusauna olis ihana, olen kerran päässyt sellaisessa saunomaan.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)