Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 25. kesäkuuta 2019

Kirppiksellä
Tänään minun ei pitänyt lähteä kaupunkiin, mutta illalla soitettiin, että pitäisi tulla allekirjoittamaan kuntouttavan työtoiminnan uusi sopimus, että ne viralliset paperit menisivät eteenpäin. Mies olikin muutenkin menossa kaupunkiin, niin siinähän sitä samalla pääsin.

Ensimmäiseksi kävin hoitamassa paperihommat ja sitten minulla olikin aikaa nauttia taas kirppis-reissusta :) Joten eikun kävelemään kirppikselle päin. Jalat ja lonkka olivat vähän kipeät, mutta hyvää se teki kävellä. Siinäpähän vertyvät, ajattelin. Olin kirppiksellä puoli tuntia ennen virallista avausaikaa, mutta sinne voi mennä, jos ulko-ovi on auki, jo aiemminkin.

En tuolta kirppikseltä oikein mitään muuta löydä kuin vaatteita...onhan siellä muutakin, mutta jos jotain minua kiinnostavaa tavaraa/astiaa/jotain vanhaa tulee eteen, niin ne on yleensä liian kalliita mun litteälle lompakolle :) Mutta ihan kivoja löytöjä, ja tarpeellisia tein. Esimerkiksi kaksi ihan uuden veroista paitaa, iloisen värisiä ja juuri sopivia. Eka oli kaksi euroa ja toinen euron. Olen tyytyväinen :)
Ja uusia kesäsukkia (kesäkenkien ja kesävaatteiden kanssa pidettäväksi) 3 kpl pakkaus. 1,90 e.Valosarjan pallot, turkoosia ja sinistä. Kalleimmat ostokset 5 e. Sekä kasa erikokoisia kankaanpaloja 2 e.


Ihan tyytyväinen olin "saaliiseen" :)

Kirjastosta lainasin yhden kirjan, nimeltä "Ex-muslimi". Ennen lähtöä poikettiin vielä "soppiksella", kun siellä oli vielä muutama töissä. Siellä oli pakastimen lopun ruuan tyhjennys menossa ja saatiin mukaamme pakastettua omenamehua, pullaa ja leipää. Ihan kiva kaupunkireissu.

8 kommenttia:

 1. Oikein hyvä "saalis"! Ihanan värisiä puseroita <3 Onko sinulla jo suunnitelmia kangaspaloille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole varsinaisesti suunnitelmia...otin vaan kun halvalla sain...on hyvä olla erivärisiä kankaanpaloja varastossa :)

   Poista
 2. Olipa hyvät löydöt. Tuo turkoosi varsinkin on väri josta tykkään ja kiva on tuo toinenkin.

  VastaaPoista
 3. edulliset löydöt:)'
  kankaitahan ei oo koskaan liikaa;)
  nuo valosarjanpallothan sopii sinun kuistille:),kuin nappi silmään:))ihanan väriset.
  Minäkin kävin isolla kirkolla ,siellä ortopedin luona,onnikalla menin:))Meiän ison kirkon keskustassa ei oo kirppiksiä .(.vain juottoloita.yök :()...kaikki etenpänä.enkä tuolla jalalla jaksanu lähtä känkkäämään,
  mutta ens viikolla on aikomus käydä...jossakin kirppiksellä,isännys pojan luona edelleen tekemässä sitä pesuhuone/saunaosastoa! (tuumasikin ,että tankki tyhjä rippimittari näyttää 900 km ajanu,ees ja taas,eteläsuomeen ja pohojoseen:))))
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on hällä ollut ajamista! Kankaita on hyvä olla eri värisiä, kun ompelubuumi iskee, niin on mistä ottaa :) Samoin sinulle!

   Poista
 4. ;) nuo kilometrit isännällä kertyi "lähi matkoista"...
  50 kilometriä yhteen suuntaan .kohti etelää...ja me asutaan kohti pohojoista:))
  (mutta ammatikseen isännys ajanau miljoonia kilometrejä 40 v.linja-autoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se sitten varmaan niin kummalta tunnu hänestä :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)