Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Väsynyt viikonloppu



Hyvää sunnuntai-iltaa! Kävin kävelylenkillä ja sillä aikaa mies lähti pelaamaan sählyä. Mulla on ollut niska jumissa, senkö vuoksi aivot on vielä tavallista hitaammalla toiminut... iltapäivällä oli ihan "tokkurainen" olo ja meninkin sitten lepäämään...en nukkunut, mutta lepäsin silmät kiinni...sekin piristi.




Sitten mukillinen kahvia ja vähän välipalaa ja ulos kävelemään. Ei olis oikeastaan varsinaisesti huvittanut lähteä lenkille, mutta ajattelin, että en ole vähään aikaan ollut... no lenkillä muistin (hyvä että vasta silloin :), että eilenhän käytiin miehen kanssa yhdessä kävelylenkillä. Mutta ulkoilu tekee aina hyväää, kun saa vaan aikaseksi lähteä.





Ruskaa





















Iltalukemisiksi olen nyt lukenut kahta Eira Pättikankaan kirjaa. Ensin luin Punainen silkkinauha, ja nyt on vuorossa Savilinnun sukua. Sitten taitaa ollakin suurin osa Pättikankaan kirjoista luettu. Ainakin vanhemmat.





Me olimme suunnitelleet mennä miehen kanssa kirpputorille käymään lauantaina, vähän kauemmaksi, mutta sitten minua pyydettiinkin hoitamaan sitä ystävien tyttöä, niin se jäi. No, ehkä toisen kerran. Harvemmin mies lähtee kirppikselle mukaan, paitsi jos on tosiaan kauempana. Ja tuolla kirppiksellä hän on itse ollut joskus töissä, että sekin tuo varmaan hälle lisä mielenkiintoa, kun on tuttu paikka.





Hyvää alkavaa viikoa ihan jokaiselle!



3 kommenttia:

  1. Välillähän sitä on noita hitaampia hetkiä - vaan minnekäs kiire tässä elämässä... Olet itse monessa mukana ja avulias moneen suuntaan. Se varmasti antaa paljon, mutta voi se(kin) joskus myös väsyttää. Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Mukava on välillä huilatakkin,ihan luvalla.Kaupunki asiat väsyttää ja ulkoil virkistää,kun saa itsensä vedetty siihen "ulkoilu-pukuun".
    Mukavia ulkoilu hetkiä,lämpöä,iloa ja hyvää vointia sinulle Sesse-ystäväin:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)