Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Paikat hajoavat, esineissä ja itsessä





Tänään saatiin auto kotiin valmiiksi katsastettunakin, mutta kyllä isäntä joutui kuvetta kaivamaan entisen lisäksi ihan tarpeeksi, kolmekymppiä uusinta katsastuksesta ja 70 korjauksesta. Siihen oli pitänyt vaihtaa joku vaijerikin. Älkää kysykö enempää, itsellä ei ole korttia, niin en juuri mitään autoista tiedä.
Mutta yleensähän kaikki hajoamiset tulevat nipuissa, niin tänään huomattiin toinen "esine/asia" joka oli hajonnut :(, ei kylläkään autossa.



Auton saannin kunniaksi kuitenkin menimme käymään ajelulla. Elmokin autoili takapenkillä. Jaettiin samalla vähän TV7-lehtiä.
Eilen oltiin kävellen jakamassa lehtiä postilaatikoihin, käveltiin yhteensä noin 5 km, joka taisi olla liikaa mun polvelle, se taas vaivasi varsinkin alamäissä. Yöksi laitoin siihen Perskindol-voidetta niin aamulla se oli taas hyvä, muutaman kerran on vain päivällä vähän tuntunut. Tosin ei tänään olla käveltykään.




Tänään on ollut tuulinen päivä, mutta poutainen, välillä pilvistä, välillä aurinkoista. Eikä mulla oikeastaan mitään kirjoitettavaakaan. Joten toivottelen mukavaa päivän jatkoa!










10 kommenttia:

  1. Se on varmaan ollut käsijarrun vaijeri. Kyllä mä oikein arvasin ettei tavallinen nyrkkipaja voi antaa mitään takuuna. Elämä on kovaa .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo käsijarrun vaijeri se oli ja joku toinenkin osa.

      Poista
  2. Toivottavasti polvi siitä rauhoittuu ♥

    VastaaPoista
  3. NO,nyt autolla saa hurruutella vuojen etteenpäin,harmi tuo lisä maksu.
    Toivottavasti polvi paranee,ilman vaihdot nivelrikoille ,myrkkyä.

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti polvesi paranee. Ja eiku autoilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polveen laitoin taas voidetta aamulla, se ehkä vähän auttaa. Ja kaupungissa autoilimme :)

      Poista
  5. Meilläkin menee auto korjaamolle tänään nykimisen takia, mutta siinä on joku isompikin vika, josta tiedetään jo, että kalliiksi tulee ja sitäkin asiaa selvitetään tänään lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Toivottavasti ei kauhean kalliiksi tule!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)