Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 14. syyskuuta 2018

Saanko istua ja kirjoittaa?








Viikot menee niin tolkuttoman nopeasti ja kun siivoan kerran viikossa, niin tuntuu että AINA on siivous päivä, niin pitäisi olla tänäänkin... ei vaan innosta. Ajan nopeaa kulumista voisi kuvata sillä, että tuntuu kuin joka kolmas päivä olisi siivouspäivä..
Joten saanko istua ja kirjoittaa, jos se siivous inspis vielä löytyisi. Yritän lisäksi siivota sellaisena päivänä loppuviikosta, että mies ei ole kotona, saa rauhassa ja ilman keskeytyksiä touhuta.





Eilen oli kiireinen päivä, ensin olimme kaupungissa auttamassa erästä diakoniatyöntekijää ruuan jakelussa, sieltä menimme soppakirkkoon hartauteen ja syömään. Tultiin kotiin ja sitten vähän myöhemmin lähdettiin kaupan kautta Kylätalolle, haettiin matkalla pari kyytiläistä.
Kylätalo-tilaisuus meni hyvin, taisi olla 18 henkeä siellä. Mies hoiti aloituksen ja minä kahvittelut, muuten emme olleet vastuussa. Kylätalollekin olivat toiset tuoneet pääasiassa erilaisia hedelmiä jaettavaksi. Hedelmiä ja muutakin olimme kaupungissakin saaneet sieltä ruuanjakelusta. Niinkuin diakoni sanoi: Ottakaa itsellekin, työmies on palkkansa ansainnut.





Tänä iltana on sitten seurakunnan tilaisuus, huomenna pitäisi ystävien pienen tytön tulla hoitoon ja sunnuntaina on ehtoolliskokous ja miehellä sähly, joten kyllä ohjelmaa riittää :) No mutta, jos nyt yritän aloitta sen siivouksen :)
Mukavaa perjantaita!












8 kommenttia:

  1. Mukavaa perjantaita ja tsemppiä siivouspäivään!

    VastaaPoista
  2. Jotenkin noin minustakin on tuntunut. Päivät mennä huitelee. Mulla kaikenlaista järjestelyä ja sulla on paljon tuota vapaaehtoistyötä. En tiedä milloin koittaa aika jotta vois olla vaan, tai edes nukkua koko yö heräämättä liian aikaseen. Mutta pienissä erissä siivouskin sujuu varmasti. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alakerran sain päällisin puolin siivottua, se riitti tällä kertaa :)

      Poista
  3. Saila ja Emilie,kirjoitti JUST! mitä aikoin:)
    elikkä yhdey heidän kirjoittamiin ,ihaniin kommentteihin:))
    ...taas perjantai!

    VastaaPoista
  4. Saanko kysyä, kuka sinulle antaa vapaapäivän siivouksesta? Ei tähän tarvitse vastata. Olen joskus kysellyt itselleni vapauksia johonkin hauskaan. Myönteisestä päätöksestäni seuraava huono omatunto on ollut otettava omalle omatunnolleni ja kärsittävä se. En ole käsittänyt että meidät olisi luotu
    (omaa) vankilaa varten

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän kyllä, että ei se pakollista ole, mutta näin eläinperheessä kyllä hyvin tarpeen. Ja viikonloppuna on suurempi "riski", että joku tulee käymään :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)