Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 28. syyskuuta 2018

Perjantaita!



Eilen oli kiireinen päivä. Paikasta toiseen "lentoa". Ensin aamulla kaupunkiin, siellä kirjastoon, tytön luona käymään ja sitten soppakirkkoon, josta jo kiirellä toiseen päähän kuntaa laboratorioon, hetkeksi kotiin ja sitten hakemaan Kylätalo-kyytiläisiä ja Kylätalolle. Olikin paljon (20 henkeä) porukkaa. Ja hyvä ilta. Sinne olivat myös taas toiset tuoneet ruuanjakelusta hedelmiä, vihanneksia ja kuivaruokaa, josta mekin saimme osamme. Leipomisesta tykkäävä ystävämme oli leiponut ihanat mokkapalat kahvitteluun. Kiitos hänelle <3








Tänään en aio siivotakkaan vaan ottaa vähän lunkimmin. Tuossa pari postausta sitten kerroin, että ostin kirppikseltä oranssin hameen. Ajattelin jo silloin, kun sen sovittamatta ostin, että onkohan iso, kun oli kokoa 44. Minun kokoni kun on yleensä 42.
No, isohan se olikin. Eli jouduin heti pienennys töihin. Siinä oli yläreunassa kapea "kuja" joka kummastakin päästä päättyi vetoketjun kohtaan. Ajattelin että jos pienellä hakaneulalla pujotan kuminauhan ja ompelen päät vetoketjun viereen...oli kyllä helpommin sanottu kuin tehty...kuja oli niin kapea, että pienempikin hakaneula juuttui sinne kiinni ja hajosi :(
No, kyllä se lopulta onnistui, kun tv:tä katsoessa sitä tarpeeksi kauan ähersin.








Tänä aamuna kokeilin sitä päälle noin asuna,tuon ihanan persikan värisen puuvillaneuleen toin vintistä ,talviteloilta,sen kaveriksi jo aiemmin. Sekin on joskus aikoinaan "kirpulta" ostettu. Valkoiset kengät on keväällä ystävältä saatu.























Aurinko paistaa ja asteita on 8 ulkona, sisällä sentään 18. Se riittää.

2 kommenttia:

  1. Sinulla ollut touhukas-perjantai!
    Niin kaunis tuo asu.Hyvä korjaus.hameeseen.
    Mukavia syyskuun loppupäiviä!

    VastaaPoista
  2. Minusta tuo sinun asusi on kiva, piristävä tällaisiin syksypäiviin:) Jo aiemmasta jutustasi sitä hametta ihailin. Onneksi sait korjattua sopivaksi.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)