Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Vaate-tuunausta
Mulla on monta vuotta tuolla farkkusälä-korissa ollut myös tällainen farkkuhame, oisko tytön entinen. Siinä oli vetoketju rikki ja mulle oli liian pienikin vyötäröltä. Enkä hirveästi noista röyhelöistäkään tykännut. Pituus oli sellainen pohkeisiin asti ulottuva.
Kuitenkin tänään taas kerran katsoin saisko siitä mitään aikaan. Ensin leikkasin vyötäröltä vetoketjun pituuden kokonaan pois, koska se ei vyötäröltä mulle muutenkaan sopinut.Sen jälkeen leikkasin röyhelöt hameen yläosasta pois. Ja tein resorista ja leveästä kuminauhasta uuden vyötäron. Siinä vasta olikin ongelmia, johtuen ompelukoneestani, joka oli päättänyt juuri tänään kiukutella :( No , loppujen lopuksi sekin valmistui, kun välillä kävin hermoja lepuuttamassa "Doktor Martinin" seurassa :)

Ja sitten asu-kuvausta eteisessä. Mä en ymmärrä miksi mulla pitää aina olla sormi pystyssä noissa kuvissa...enkä sitä itse edes kuvaa ottaessa huomaa, kun kiinnitän kaiken huomion kuvaan.
Asun muut osuudet ovat: farkkuliivi ja pusero vanhoja kirppis-löytöjä. Kengät, melkein uudet, sain juuri joku aika sitten ystävältä. Hän oli ne viime kesänä ostanut, mutta eivät olleetkaan hyvät hänen jalkaan. Niin tarjosi minulle, kun meillä on sama kengän numero.

"Rinta-kukka" on itse tekemäni joskus kauan sitten.

No eipähän hukkaan mennyt tuokaan hame...olin jo monta kertaa miettinyt mitä siitä tekisi :)

8 kommenttia:

 1. Siitähän tuli kiva asu:) Olipas muuten hassu juttu, kun näin blogiluettelossani tuon hameen kuvan, tuli ensin mieleen, että tuohan on minun hameeni:) Minulla on ollut samanlainen ja viime aikoina olen miettinyt, että onkohan se minulla vielä. Sekin on mahdollista, että olen sen jo kirpparille vienyt. Nyt kuitenkin taas olen vähän sitä kaipaillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin joskus jälkeenpäin kaipaan jotain vaatetta, jonka olen vienut kiertoon...mutta kaikkea ei voi säilyttää :)

   Poista
 2. Kaunis asu:)
  ...kierrätys :) huippu asia!!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivalta näyttää, olet kaunis! Mukavaa juhannusviikkoa❤

  VastaaPoista
 4. Siitähän tuli oikein muodikas kokonaisuus. Olet kyllä taitava! Juuri oikea päätös jättää vain helmaan ne rimpsut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin tyytyväinen, mutta nyt huomasin, että vyötärölle laittamani leveä kuminauha olisi saanut olla pikkuisen tiukempi, vaan ei se käyttöä haittaa...lantiota on kuitenkin sen verran, ettei liian alas putoa :D

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)