Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Linnut




Tänään ihmettelin valtavaa lintuparvea joka aaltoili pellon yläpuolella, kävi välillä pellossa ja taas lenteli parvena ympäri. Yritin sitä ikkunasta kuvata vaan ei pysynyt hetkekään paikoillaan.





















Tähän kuvaan sain "koottua" osan :)





Sitten linnut siirtyivätkin välillä, suurin osa naapuri-kesämökin pihalle, ja osa meidän pihalle, ja siitä sitten pellon kautta kauemmaksi.






Muuten päivä on mennyt rauhallisesti. Aamupäivällä miehellä oli kaveri ulkona, minä keitin heille vain kahvit ja he joivatkin ulkona. Mies keitteli samalla nuotiolla itselleen inkiväärijuomaa, myöhemmin paistettiin samalla nuotiolla makkaraa. Ja käytiin kylällä kahvilla ja kaupassa. Jokunen tuttukin nähtiin.
Mies leikkasi osan nurmikosta, mutta sitten tuli ongelmia ruohonleikkurin kanssa...saa nähdä tuleeko siitä kalua enään...





Vähän väsyttää, mies menikin nokosille. Heippa!


2 kommenttia:

  1. On siinä reippaan kokoinen lintuparvi, meillä aikoinaan entisessä kodissa (asuttiin maaseudulla) naakat teki "iskuja" pihaan..niitä oli hurjan paljon ja kyllä söivät hetkessä marjapensaat tyhjiksi jos ei kerinnyt ajamaan pois:) Nuotiolla paistettu makkara on sitten herkkua! Toivottavasti ruohonleikkuri vielä lähtisi toimimaan! Mukavaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  2. Oliskohan nuokin ollut naakkoja, sellaisia mustanharmaita lintuja...
    Kiitos samoin!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)