Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 16. kesäkuuta 2018

Kukkia ja vieraitaEräänä päivänä poimin tien varresta ja pihasta lupiineja maljakkoon. Tykkään näistä vaaleapunaisista enemmän kuin violeteista. Koiranputket sopivat hyvin mukaan.


Sireenin kukatkin on kauniita.Tänään meillä oli vieraita ja vielä illalla tulee saunavieras. Tytön pyykkejä pesin ja olin ripustamassa niitä ulos narulle, kun naru katkesi! Onneksi alla oli vain heinää ja nurmikkoa, ettei tarvinnut uusia pesua. Uuden pyykkinarunkin löysin onneksi vintistä. Samalla sainkin sen ylemmäksi, niin se on parempikin...kunnes ehkä taas venyy jossain vaiheessa.


Saatiin vierailta Rusokirsikan (koristepensas/-puu) alku ja kolmeen pekkaan istutettiin se. Myöhemmin kasteltiin entistä kasvustoa.. maitokärryillä tuotiin saavilla vettä etupihalle ja siitä kävin kaatelemassa kasveille ämpärillä. Joku näyttikin jo nuukahtaneelta.Tässä välissä kävi se saunavieras ja miehet olivat ensin saunassa, poikkeuksellisesti minäkin kävin sen jälkeen savusaunassa :)


4 kommenttia:

 1. Kaunis kukkakimppu! Koiranputki on kuin pitsiä, sopii kesäisiin asetelmiin hyvin.
  Meillä romahti kerran uusi pyykkiteline, jonka olin juuri täyttänyt vastapestyillä lakanoilla. Lakanat joutuivat pesukoneeseen ja pyykkiteline takaisin kauppaan. Se oli viallinen, syy ei siis ollut lakanoiden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipa harmi! Luonnosta löytää kauniita kimppu-tarpeita :)

   Poista
 2. Kaunis tuo kimppu! Kesää parhaimmillaan kun teidenkin pieletkin on silmäniloa täynnä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin! Siitä on jo pari päivää ja nyt alkaa jo joku lupiini varista, mutta uusia riittää jos haluaa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)