Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Kohti Juhannusta


Tänään mies on koko päivän poissa, niin oli rauhallinen päivä siivota Juhannukseksi. Sainkin sekä yläkerran, että alakerran siivottua. "Saunaosasto" pitäisi myös siivota, vaan kun on aikomus siellä heti juhannuksen jälkeen ruveta pikku-fiksausta tekemään, niin en tiedä viitsinkö ennen sitä ruveta siellä mitään tekemään, kun sitten pitää kuitenkin uudestaan siivota.

Siivous ei ole mun himohommaa. Tänään juuri ajattelin, että nuorempana oli joskus oikein into siivota, minne lie se into kadonnut...niinkuin moni muukin innostus... kempä sen tietää? Enkä jaksa mitään suur-siivouksia tehdä enää. Tänäänkin vain ravistelin ja tuuletin matot ja torkkuhuovat ulkona ja sillä aikaa imuroin kummankin kerroksen, en pessyt lattioita. Pölyjä pyyhin sieltä missä niitä oli eniten, jotain liinaa ja pyyhettä vaihdoin, ovi ja ikkunat olivat auki, että tuulettui samalla. Eilen olin jo vaihtanut makkarin lakanat, nyt siellä on ihanat turkoosit :)

Muutaman pikkumaton laitoin pesukoneeseen pyörimään. Täytyisikin varmaan tässä välissä käydä laittamassa ne narulle, kun vielä tuulta ja aurinkoa riittää :)


Eilen innostuin ompelemaan vihannespussit vanhasta valoverhon palasta, sai juuri kaksi pussia. Hintalappua varten laitoin pienen muovi-alustan. Ne ja nauhat myös kierrätettyä.


Laitoin ne heti laukkuuni, ei niitä muuten muista kauppaan lähtiessä ottaa mukaan. Laukussa mulla on aina myös joko vanha muovikassai tai pieni kangaskassi taiteltuna ostoskassiksi.

Huomenna miehellä onkin vapaapäivä,ja mennään käymään kaupungissa ja ehkä vierailulla samalla. Sen jälkeen onkin enää yksi näytelmä-päivä tähän syssyyn. Heinäkuu pitäisi olla vapaata. Meidän seurakunnalla alkaa Juhannuksen telttakokous-sarja virallisesti tänään. Huomen illalla ollaan sinnekin menossa ja yksi kyytiläinenkin on tulossa. Ne jatkuvat vielä perjantain ja lauantainkin. Eli Juhannus-aattokin menee mukavasti siellä :)
Mutta en vielä toivottele hyvää juhannusta, sillä itseni tuntien uskon vielä sitä ennen kirjoittelevani kuitenkin :)
Eipä tässä muuta.

2 kommenttia:

 1. Siivous ei ole minunkaan mielihommaa, mutta siisteydestä pidän ja siivousurakan jälkeen on niin mukava katsella aikaansaannoksiaan. Kissataloudessa karvoja riittää, joten viikosiivous on ehdoton välttämättömyys.

  Samantyyppiset hedelmäpussit ompelin pari vuotta sitten. Niitä on tullut käytettyä ahkerasti. Lisää ostin kerran SPR:n myynnistä.

  VastaaPoista
 2. ...puhuuko joku siivouksesta:)
  huokaus...huomenna juhannus siivous,illalla vielä saunanpesu.
  Kierrätys kunniaan!!!upeita pusseja:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)