Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Kalan poikasia

Meidän joessa oli "laiturin" kohdalla pieniä kaloja...ja paljon...toistakymmentä. Siinä olis voinut saada ilmaista jalkahoitoa :D

Siellä oli myös ihan sininen sudenkorento. Vaan kun menin kaloja varten hakemaan kameran sisältä, sudenkorento olikin jo kadonnut.


Elmo ja Hipsu olivat myös ulkona.Hipsu olikin jo aikaisemmin ollut mun kanssa katselemassa kaloja, vaikkei tuntunut sitä kiinnostavan. Kunhan halusi mamman vieressä istua.
Tänäänkin kastelin kasvit, kun mies oli aamulla tuonut lopun saunan kylmävesisaavista etupihalle. Ulkona onkin ollut aika kuuma. Mittari näyttää 30 ulkona.
Pensasaidaksi viimekesänä istutetut pensaat , tai siis niiden ympäristö, pitäisi kitkeä...olen sen kaksi kertaa tehnyt tänä kesänä, mutta taas pitkä heinä ympäröi ne... Mutta sentään kastelin nekin.


Jotenkin on taas väsyttänyt tänään, ja mahakin ollut vähän sekaisin. Yritin hetken aikaa levätä sohvalla, vaan sitten kuului ison auton ääni ja piti nousta katsomaan, no roskisautohan se tuli taas tyhjentämään roskiksen, vaikka se ei ollut edes ihan puolillaan. Kun on pakko ottaa kaksi kertaa kuussa tyhjennys, jos ei ole kompostoria. Meille riittäisi hyvin kerran kuussa tyhjentää. Mutta niillä on omat sääntönsä. No, eipä tässä muuta. Heippa vaan!

8 kommenttia:

 1. Elmo ja Hipsu on ihania♥ Nuo pienet kalat kyllä kutittelevat kivasti jalkoja:) Harmi että vatsa on vaivannut. Nämä ilmatkin on vähän väsyttäviä, kun on sellainen kuuma ja vähän painostavakin tämä keli..olisikohan ukkosta tulossa. Leppoisaa sunnuntaita♥

  VastaaPoista
 2. Elmolle ja Hipsulle kuumuus ja painostava ilma raskasta,Mustaturkki ja harmaaturkki päällä kesät talvet:):)
  Vatsa kipu ei tosiaankaan mukava.
  Ne säätytöt ja pojat meinasivat rankkasadetta ja myrskyä juhannukseksi,kyllä pelottaa kun pitkän kuivuuden ja lämpimän kauden jälkeen alkaa ukostaa,hui:(
  Mutta sinne juhannukseen ....monta päivää
  Hyvää vointia Sesselle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän seurakunnallakin Juhannuksena telttakokoukset, toivottavasti ei kovin ukkosta/sada! Kiitos, olo onkin parempi :)

   Poista
 3. Hyvään aikaan oot osunut kuvailemaan kalanpoikasia, kun ne erottuu vedestä noin hyvin. Roskisjuttu on ärsyttävä. Meilläkin piti monta vuotta sitten se kompostori sen takia hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen mielellään hankkisikin jos olisi rahaa, vaan kun ei ylimääräisiä ole. Miestä vaan ärsyttää, kun ne käy aina tyhjentämässä roskiksen, vaikkei siellä paljoakaan ole :( ..ja joutuu turhasta maksamaan.

   Poista
  2. Täytyy varmaan ottaa puheeksi Isän kanssa, että järjestää sen kompostorin teille jollakin keinoin:)

   Poista
  3. Niin, Isän kädessähän ne on kaikki kansojen rikkaudet :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)