Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 30. toukokuuta 2022

Kyläilyä ja kesäkuvia

 Tänään oli aurinkoinen päivä, ja vaikka ihan sen kunniaksi lähdettiin käymään naapurikylän kahviossa. Sen jälkeen isäntä kysyi, että mentäiskö ystävien luona käymään. Ex tempore!

Tiedettiin, ettei heille tarvitse välttämättä ilmoittaa etukäteen :) Joten koetettiin onneamme, onko ketään kotona. Ja olihan siellä rouva kotona, ja myöhemmin tuli isäntäkin.


 

Oli ihan mukava heitä nähdä ja keskustella. Minulla oli aamulla ollut vähän huono olo, niinkuin olisi jotenkin raskas olo ollut rinnassa, en tiedä mistä se johtui.

Tuolla se olokin meni ohi. Saatiin myös peräkärryyn sopiva levy, kun entinen oli ollut rikki. Saimme myös kauniin risti-koristeen seinälle. Voisin kuvata sen myöhemmin.

Kotona kävin Minin kanssa lenkillä ja otin samalla näitä kesä kuvia.


Rentukoita ojan pientareelta


Kotipihalla juotiin kolmannet kahvit ja isäntä leikkasi pihan ruohon. Minä rupesin perkaamaan kukkapenkkiä, mutta kesken se vielä jäi. Saunassakin käytiin, kun pihahommien jälkeen oli niin kuuma.


Tuoksuvat tuomet kuvasin ja myöhemmin Mini-lenkillä poimin niitä kuistille kannuun tuoksumaan.

Olin kuulevani, että huomiseksi olisi taas huonompaa säätä, säät vaihtelee... toivottavasti ei kuitenkaan kovasti sataisi.

4 kommenttia:

 1. Tänään on ainakin täällä satanut koko päivän. Mutta tarpeeseen tuli, edellisestä sateesta on viikkoja. Ihanaa, kun alkaa jo olla lämpimiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä nyt alkoi aurinko paistaa, eilen olikin sateista.

   Poista
 2. Mukavaa vaihtelevaisuutta teillä on ollut. Luonto on nyt aivan ihana, uusia kukkia ja kasveja pullollaan.
  Tänään on ollut aika viileää, ei tiedä sataako vai ei. Ihan kiva välillä kun sataakin, mulla on parveke auringossa niin kuuma joten pitää vahtia ettei kasvit nuupahda.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)