Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 21. toukokuuta 2022

Kirppiksellä eräänä päivänä

 Kuten on tullut sanottua, tykkään väreistä vaatteissa(kin). Niinpä kävin taas katsastamassa kirppiksen antimia. Ja tulihan sieltä muutama löytö saalistettua.

Itselleni löysin ihanan pehmeän neulepuseron, keltaisen, ja pinkit kapealahkeiset kesä housut. Lisäksi miehelle (joka myös tykkää väreistä) sinivalkoisen lyhythihaisen kauluspaidan.

En yleensä mene sovittamaan vaatteita, vaan katson silmällä,näyttääkö sopivalta..noista neulepusero ja miehen paita olivat sopivat, kapealahkeiset housut olivat hieman tiukat lahkeensuusta + sekä vähän lyhyet lahkeet. Niinpä tein niistä caprihousut, eli leikkasin ne tiukat osat pois ja ompelin lyhyemmiksi.

 


 

 


Kassalla miesmyyjä sanoi, että kiva nähdä kun joku ostaa värikkäitä vaatteita, kun monet kulkee nykyisin niin tummissa vaatteissa. Sanoinkin hänelle, että minä metsästän kirpparilta värikkäitä vaatteita :)  

(Nuo pykkipojat pitää vaan kuvauksen ajan housut hengarissa, kun tuo henkari oli vähän liian iso noille).

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Varsinkin tuo keltainen, ihanan pehmeä neulepusero oli hyvä löytö, vielä olen pitänyt sitä viileämmällä sisällä ja ulkona... nyt taitaa jo säät enemmän lämmetä...

   Poista
 2. Ihana tuo keltainen pusero, kuin aurinko:) ☀️

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! Värit ovat kyllä ihania ja piristävät. Minäkin tykkään kirkkaista väreistä, vaikka pukeutumisessa en usein osaa käyttää niitä.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)