Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 24. toukokuuta 2022

Nyt se on aloitettu...

 ...nimittäin kasvihuoneen laitto. Ensinnäkin siivosin sen, sitten eristin sitä kohtaa, mistä kylmä tuuli eniten puhalsi sinne. Vielä siellä olisi aukkoja, joista tuuli puhaltaa, mutta toisaalta saa olla kyllä ilmanvaihtoakin. Varsinkin kun sää lämpenee.

Ostin tänään puutarhamultaa, mansikkaa, tomaattia ja paprikaa. Laitoin ne nyt päiväksi kasvihuoneeseen, illalla ehkä kannattaa nostaa sisälle vielä.

Perkasin myös raparperi- ja ruohosipuli penkit.

 

Kuva vanha.

No niin, jatkan nyt tätä eilistä kirjoitusta...

Kyllä toin kasvit yöksi sisäeteiseen, aamulla meillä olikin kaupunkiin meno, niin vein vasta sieltä tultua ne kasvihuoneeseen. Meillä muutenkin kasvihuoneeseen paistaa aurinko enemmän iltapäivästä iltaan.

---

Nyt on kaupunkireissu tehty, tosin huomenna on samanlainen reissu.

Oltiin siis ruokailussa ja minä kävin kirjastossa ja kirpparilla. Kirppikseltä löysin värikkäita kylpyhuoneen mattoja, kaksi turkoosia, isompaa, (ajettelin laittaa ne meidän parisängyn kummallekin puolelle, sitten kun siivoan makkarin, ja yhden pinkin, pienemmän wc:hen.

Kotona levähdettiin hetken ja sitten juotiin kahvit ulkona, mies sahasi puita ja minä käytin Minin lenkillä ja laitoin pesukoneen päälle.

 

Mukavaa tiistaita!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun nyt voi jo juoda kahveja ulkona ja sääkin on mitä ihanin. Mukava juttu, että kasvihuone on nyt valmis kesän kasvatuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään onkin pilvisempää, mutta hiostavaa oli kyllä kun kävin Minin kanssa lenkillä.

   Poista
 2. Mukavaa keväistä meininkiä <3 Kasvihuone olisi kyllä hyvä ja hyödyllinen monin tavoin. Täällä paistaa vieläkin aurinko ja se tekee mieleni niin iloiseksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt pilvistä, ei kuitenkaan sada, hiostava sää. 22 astetta mittarissa.

   Poista
 3. Ihanaa, keväisiä juttuja siellä. Viileyttä on vielä tulossa, joten varovaisuus on hyväkin.
  Raivasin parvekkeelle tavaroista tilaa tuolille, jotta jos joisi kahvia siinä varjon puolella. Muualle auriko paahtaa koko iltapäivän, mutta pilviä näkyy jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täälläkin nyt pilvistä, vaan ei sadetta, ainakaan vielä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)