Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Keskiviikkona

 Tänään olisi ollut soppakirkko ja leivänjakelu, jossa meidän piti olla mukana. Nyt vaan mulla aamulla oli vatsa ihan sekaisin, niin isäntä sai lähteä reissuun yksin. En tiedä mistä se vaiva oli taas tullut, tosin jo eilen olin valtavan väsynyt kaupungissa ja ajattelin, että tulenkohan kipeäksi...kun pääkin tuntui omituiselta, ei kuitenkaan sen kummempaa tullut eilen, vain nukuin kahden tunnin nokoset iltapäivällä, kun olimme tulleet kotiin.

Kirjastosta lainasin eilen kaksi kirjaa, toinen oli tämä kissan elämästä kertova kirja. Siinä Alfie-kissa menettää vanhan emäntänsä ja joutuu "tuuliajolle". Se ottaa kohtalonsa omiin tassuihinsa, ja lähtee etsimään uutta kotia. Se ajattelee, että parempi käydä useammassakin kodissa, että jos taas jotain sattuu, niin ei jää kodittomaksi... niinpä se saa ystäviä monesta perheestä.Sain sentään vihdoin varattua itselleni ajan labraan. Kun on se verensokerin uusinta mittaus. Postissa tuli myös aika kohdunkaulan syövän seulontatutkimukseen. Hyvähän se on, että meistä pidetään huolta.

Hyvää keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Sitä on kaikenlaista liikkeellä. Toivotaan että vaivat menee ohi. Hyvähän se on kun pääset testeihin.
  Tekisi mieli lukea tuo kirja kyllä, kunhan saa tämän muuton tehtyä. Otin selvää jo missä on siellä uudessa kaupungiosassa kirjasto, mutta nythän ne saattaa olla kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinulla on muutto menossa, toivotan tulevaan kotiin kaikkea hyvää <3

   Poista
 2. Toivottavasti olet jo paremmassa kunnossa. Varmaan hauska kirja tuo kissan elämästä kertova.
  Hyvää ja aurinkoista äitienpäivää sekä rentoja lukuhetkiä ilman vatsavaivoja!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)